Training Boost

Stine Næss-Hartmann

Stine är en engagerad och motiverande coach. Hon är superduktig på att skapa roliga och enkla pass som alla kan ta del av. Hon älskar musik, så här kommer sessionerna att fyllas med medryckande rytmer och massor av pepp ifrån Stine.


Klassbeskrivningar:

Cirkelträning: I detta pass kommer du att utmanas i balans, styrka och uthållighet. Här kommer Stine att följa dig noga så att alla övningar blir rätt gjorda. Du bestämmer själv hur tuff och utmanande den här klassen ska vara och Stine hjälper dig att anpassa övningarna efter din nivå.

Abs and ass: Det här kommer att bli en utmanande och rolig klass med fokus på mage och rumpa.

Bootcamp: Bootcamp är en tuff klass för dig som behöver pushas för att träna och röra på dig. Träning med fokus på både uthållighet och styrka.

CrossTraining: Detta är en crossfitinspirerad klass där vi använder oss av kroppsvikt, vikter och andra redskap.

Tabata: Intervaller där vi jobbar i 20 sekunder och vilar i 10 sekunder. Korta intervaller men ofta med hög intensitet för att låta hjärtat jobba.

Löpteknik: Vill du förfina din löpteknik? Stine är en duktig löpcoach som ger dig tips och råd inför din fortsatta löpning.


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2–3 pass per dag, med undantag för ankomst- och avresedag. Programmet presenteras vid ankomst.


Vem kan delta på resan?

Alla kan delta och träningen anpassas efter gruppen. Det finns även plats för nybörjaren. Du måste vara 15 år för att delta.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Träning med våra gästinstruktörer är gratis för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan. Boka resan som vanligt till det aktuella hotellet den aktuella veckan. Använd den blå bokningslänken på denna sida. 

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Datum & hotell:

25 aug - 1 sep 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:

  • All träning med gästinstruktören Stine Næss-Hartmann
  • Träning enligt ordinarie program på hotellet
  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

Boka Porto Myrina – powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Stine Hartmann- Næss

Stine Næss-Hartmann

Stine är ett energiknippe som är utbildad personlig tränare på Academy for Personal Training. Sedan hon var liten har jag varit aktivt engagerad i olika former av sport, allt från basket till tennis. Hon vill göra träningen rolig och älskar att motivera andra att göra sitt bästa! Stine älskar att springa och jobbar till vardags som kommunikationschef för Oslo Marathon.

Följ Stine på Instagram: @stine.hartmann


Om hotellet


 

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas