Padelresa med Swedish Padel Camp, Porto Myrina – powered by Playitas

Välkommen till en Padelresa i samarbete med Swedish Padel Camp. Vi åker till Porto Myrina som är beläget på Limnos, Greklands åttonde största ö. Hotellet har 3 nybyggda padelbanor och ligger i grönskande omgivningar bara 2 km från hamnstaden Myrina – en orörd och charmig grekisk småstad.

Porto Myrina – powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv motionär. Känner du dig mer träningssugen än 4 tim Padel om dagen, så finns mängder av mer träning av olika slag.


Om veckans innehåll

Under en hel vecka kommer vi att hjälpa dig med att utveckla ditt padelspel. Vi lägger mycket fokus på teknik och matchspel, allt i en underbar miljö. Vi väljer resmål med hög kvalité på padelbanor, boende, mat och avkoppling. Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt för oss. Vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss.

Förutom en massa padelspel finns det utrymme för sol, bad, relax och gott häng. Det är 0 meter till stranden, så ett dopp i det turkosa havet och en after training är ett måste efter några svettiga padeltimmar. Under veckan kommer vi även att ha gemensam vinprovning och en utflykt till hamnbyn för gemensam lunch/middag. 


Vem kan följa med?

Resan passar från aktiv nybörjare (från matchskalan 2-3 och uppåt). Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas. Det gör att ingen behöver känna sig ensam.

Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och skapa minnen för livet med. 


Program

Schema 14 - 21 maj Schema 21 - 28 maj Schema 17 - 24 sept Schema 24 sept - 1 okt 

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att justeras.


Instruktörer på resan

Swedish Padel Camp drivs av Petra och Håkan, med bas i Varberg.  
Swedish Padel Camp är en del av Golden Wellness AB som har många års erfarenheter att arrangera träningsresor. 

 

Pris från: 14 998:-

Datum: 

 • 14-21 maj 2023, 14 998:- Fullbokad!
 • 21-28 maj 2023, 14 998:- Fullbokad!
   
 • 17-24 sep 2023, 14 998:-
 • 24 sep - 1 okt 2023, 14 998:-

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:

 • Flyg tur /retur inkl. bagage och mat ombord
 • Transfer
 • Del i dubbelrum
 • Halvpension (frukost & middag)
 • 3-4 timmar padel/dag.

*Enkelrumstillägg 2022 3500:-
*Enkelrumstillägg 2023 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka maj 2023

Boka september 2023

Max 24 deltagare per avresa. 

Kontakta oss: [email protected]


Håkan Johansson – Certifierad padel – och tenniscoach varav över 30 års erfarenhet som tenniscoach på heltid. Certifierad mental coach.Uppdrag som coach samt tränare och fystränare  inom olika sporter på elitnivå under många år. Arbetar med event- och träningsföretaget Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Licensierad Personlig tränare och kostrådgivare. Över 25 årserfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event- och träningsförtaget Golden Wellness AB på heltid.

Kalle Johansson – Certifierad padel -och tenniscoach. Elitspelare i tennis. Erfarenhet att instruera grupper i både Sverige och utomlands. Arbetar vid sidan om studierna och träning/tävling  på familjeföretaget Golden Wellness AB både som padeltränare, tennistränare och fystränare. 


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas