Zumba and Dance Fitness

Irina Cernova

Är du redo för en aktiv vecka fylld med glada rytmer? Den skickliga och rutinerade Irina är denna vecka redo att ge dig en dansupplevelse för livet. Du kan vara med i alla pass, oavsett tidigare erfarenheter. Du kommer definitivt att lära dig några nya danssteg den här veckan, där fokus ligger på Zumba, rytmer från olika världsdelar och danssteg!


Passbeskrivningar

Zumba ® denna klass är för alla! Varje klass är som en fest! Vi blandar lågintensiva och högintensiva rörelser i intervaller, som avslutas med en stor högintensiv dansfest. När latin- och världsrytmen väl tar över, kommer du att se varför Zumba® Fitness-lektioner ofta kallas för förklädd träning. Det är ett träningspass för hela kroppen, där du kombinerar konditionsträning, styrka, balans och flexibilitet. Du lämnar klassen med energi och en känsla av lycka!

Fitness Magdans – gör dig redo för ännu en rolig dansklass! I denna klass kommer Irina att introducera dig till magdans. Under klassen kommer du att få lära dig grundläggande rörelser i magdans & sedan sätta ihop dem till enklare koreografier.

80's vs 90's i denna dansklass rör du din kropp till de berömda låtarna från det förflutna. Irina tar dig tillbaka till dansgolvet på din favoritklubb. Klädkod: 80-/90-tal (du bestämmer vilket årtal själv)

Mr Worldwide Dance Fiesta – Fireball? – Vilken sång från fireball är din favorit? Irina kunde inte välja och förberedde denna "festdansklass" som innehåller alla hennes favoritlåtar. Dansa loss & skaka allt du kan till Pitbulls låtar. Låt oss förflytta till Miami under detta pass!

Dancing Queen – Journey with ABBA – på denna klass handlar allt om ABBA - den ikoniska svenska supergruppen från 1970-talet som fortfarande är omåttligt populär. Irina kommer att lära dig några enkla men roliga koreografier till de bästa låtarna från ABBA. Är du redo att väcka din inre Dancing Queen?


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2–3 pass per dag, med undantag för ankomst- och avresedag. Programmet presenteras vid ankomst.


Vem kan delta på resan?

Alla kan delta och träningen anpassas efter gruppen. Det finns även plats för nybörjaren. Du måste vara 15 år för att delta.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.
* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.
* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum och hotell:

13-20 okt 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:

  • All träning på programmet med Irina
  • Hotell och sportfaciliteter i toppklass

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellet:

Irina Cernova

Irina Cernova

Irina är en Zumba® och dansfitnessinstruktör/koreograf från Köpenhamn och har mer än 15 års erfarenhet i bagaget. Efter att ha undervisat i nästan alla sorters Zumba under de senaste 10 åren är det fortfarande hennes största passion. Hennes elever kallar henne "energibomben" och beundrar hennes positiva attityd och optimism, men Irinas hemlighet är enkel: hon ger alltid 101% när hon undervisar och inspireras alltid av varje person som är med på klasserna.

Förutom Zumba undervisar Irina även magdans, reggaeton, bachata, solo latin och andra dansformer, organiserar masterclasses, utomhusklasser, temadansfester och evenemang. Hon har även tidigare anordnat dansresor och undervisat i dansmästarklasser runt om i Europa.

Följ Irina på Instagram @irinacernova

Följ Irina på Facebook 

 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas