Cardio, Strength & Yoga

Tonje Lien Wold

Följ med Tonje Lien Wold till vårt omtyckta sporthotell Sivota Retreat – powered by Playitas och delta i varierad träning med fokus på glädje, framsteg och medvetenhet. Från intensiva cykelpass till avslappnande yinyoga, anpassat för alla nivåer och behov.


Om veckan

Med sin erfarenhet och passion kommer Tonje Lien Wold att guida dig genom dynamiska pass som stärker kropp och själ, och tar dig närmare dina träningsmål. Upptäck en värld av rörelse och inre frid!


Klassbeskrivningar

Spinning musiken tar oss igenom två block av intervaller. Cykeln gör det lätt att få ett skonsamt men tufft pass för alla, vi varierar mellan tyngre och lättare motstånd, högre och lägre tempo och sittande och stående perioder.

Crosstraining är en blandning av styrka och kondition. Dessa pass som består av stationsbaserad träning. Detta är ett tillfälle att utmana sig själv både fysiskt och psykiskt, med både krävande övningar och tekniska element. Alla övningar kommer att förklaras vid behov och de kan inkludera utfall, snatch, burpee, push press, renegade row, etc.

Styrka är en klass där vi utmanar och bygger ren styrka. Här fokuserar vi på olika muskelgrupper de olika passen, t.ex. sätesmuskulaturen eller armar. Vi jobbar med supersets (kombinerar två övningar åt gången) så att två olika muskelgrupper utmanas i varje set.

Vinyasayoga är ett dynamiskt yogapass med rörelser som kan kännas som en dans. Vinyasa är en flytande yogastil, och även om det ofta kan vara utmanande ska det också få kroppen att må bra. Mitt huvudmål är att hjälpa dig att uppnå det. Alla nivåer är välkomna, oavsett erfarenhet, eftersom passen börjar med grundläggande rörelser och ökar i komplexitet/intensitet därifrån, anpassat efter deltagarna under exakt det passet.

Yinyoga är den bekväma och avslappnande yogastilen där vi håller positionerna i 3-5 minuter. Målet är att kunna andas djupt och lugnt hela tiden, varje position/stretch kommer att ha alternativ anpassade för alla olika nivåer, denna yoga kan alla var med på - även om du tycker att du är för stel för att göra yoga!

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Datum & hotell: 

30 sep-7 okt 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktören
  • Träning enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.


Om instruktören


 

Tonje Lien Wold

Tonje Lien Wold

Tonje älskar varierad träning och den energin man får av träning. Som instruktör blir hon väldigt inspirerad av att se sina deltagare bli piggare och gladare av träningen och se deras utveckling över tid. Hon är utbildad personlig tränare och har genomgått kurser inom flera gruppträningskoncept som hon har undervisat i under många år, samtidigt som hon vanligtvis arbetar som sportfotograf.

 


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas