Träningsresa med Swedish Training Camp

Monte Feliz, Gran Canaria

Välkommen till en träningsresa i samarbete med Swedish Training Camp, en träningsvecka med inspiration, kunskap och träningsglädje! Vi fyller dagarna med träning, sol, bad & härlig gemenskap på Apollo Sports nyöppnade träningshotell Monte Feliz på Gran Canaria


Om resan

Swedish Training Camp inspirerar dig med deras passion och glädje för att få alla i rörelse och fysisk utveckling. Kombinera detta med föreläsningar och god mat i en härlig gemenskap med likasinnade. Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt för oss. Vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss.

Varje dag kommer du att kunna delta i olika pass som populära styrkepass, olika former av konditions pass, powerwalks, core, rörlighet/stetch, Bootcamp, Tabata, spinning, löpskola, intervaller, jogg med mera.
Vi har satt ihop ett komplett veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket eller hur lite ni själva vill delta i. 

En av dagarna kommer vi att göra en härlig vandring som alla kan vara med på. Det finns möjligheter för bad på vägen och en underbar lunch med spanska specialiteter som vi förbokat (lunchen bekostad av var och en) 


Program

Program för veckorna presenteras här inom kort.  

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.

Klassbeskrivning

Walk - Vi går fort så det rinner på ryggen.

Run - Distans eller intervaller, i omgivningarna runt hotellet.

Intervaller med tekniktips - Olika intervaller i backar, eller olika tidsintervaller. Vi går även igenom bra tips och teknik för att förbättra löpningen. Går bra att medverka även i powerwalking.

Styrkeboxen - Utveckling i styrketräning. Detta är vårt mest populära pass där vi tränar 3 muskelgrupper på ett pass samt en cardio del, där vi roterar i 4:a olika cirklar. Styrkeboxen återkommer varje dag under våra träningsresor och är uppskattat av alla både vana som ovana i gymmet. Vi hjälper alla till att ta nästa nivå och ni märker en utveckling på bara 1 vecka.

Cardio Hiit - Högintensiv träning för ökad kondition och fettförbränning. Detta är kontrasten till Styrkeboxen och vårt lika populära pass som styrkeboxen. Men nu snackar vi pulsträning. Upplägget är detsamma som Styrkeboxen dvs 4:a olika cirklar innehållande olika konditionsövningar. Det är baam, boom och all in. Cardio Hiit är även detta ett återkommande pass varje dag hela veckan. Perfekt för att få bättre kondis och köra slut på sig själv. Alla kan vara med då vi jobbar i tidsintervaller helt individuellt i gruppen.

MRL - Fokus på att stärka upp mage, rumpa och lår. Ett uppskattat pass för alla. Mycket bra för att även stärka upp kring knäleder och höfter och coren. Ett viktigt pass även för att förebygga skador.

Boot Camp - Träning i närområdet eller på stranden med kroppen och naturen som redskap. Kan förekomma boxinspirerande övningar. Mycket team work och high five. Lekfullt och kul.

Core - Kroppskontroll med långsamma rörelse. Fokus på mage, rygg & rörlighet.

Strech & Avslappning - Vi mjukar upp och stretchar kroppen i långsamma rörelser. Vi kan både börja och avsluta med avslappning/mindfulness. Barfota på mattan med flödande musik.

TABATA - Svettfest med 100% kondition och Styrka. 20 sek arbete, 10 sek vila. Musik med nedräkning och nonstop. Enkelt och peppande för alla. Kan förekomma med eller utan redskap.


Vem kan delta?

Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas. Det gör att ingen behöver känna sig ensam. Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och minnen för livet.


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp ingår och är en del av bolaget Golden Wellness AB som ägs och drivs av Petra och Håkan. Både Petra och Håkan arbetar med event och träningsföretaget Golden Wellness på heltid. Swedish Training Camp har visionen, ”Att få så många människor som möjligt i rörelse och få dem att förstå de positiva effekterna av det”. Det skall vara kul, enkelt och svettigt och inspirerar till glädje i träning och livet, att tänka enkelt och inte komplicera saker

 

och ting, samt att våga gå utanför boxen, göra en high five och utmana dig själv! Swedish Training Camp har många års erfarenhet av att arrangera träningsresor (över 100 träningsresor i bagaget) och som inhyrda instruktörer för andra träningsföretag.

Pris från: 17 498:-

Datum:
15-22 feb 2025, 17 498:-
5-12 april 2025, 17 998:-

Hotell: Monte Feliz

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat lägenhet på Monte Feliz
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med Swedish Training Camp.  
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg 4500:-

Boka feb 2025

Sista dag för bokning 1 feb 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Boka april 2025

Sista dag för bokning 22 mars 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Bra att veta om Apollos gruppresor.

Kontakta oss: [email protected]

 


Om ledarna


 

Petra Alm-Johansson - Licensierad Personlig tränare & kostrådgivare. Över 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event & träningsföretaget Golden Wellness på heltid.

Ytterligare ledare kommer att delta under veckorna, presenteras inom kort.


Om hotellet


 

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz