Strenght week

Malin Staude

Res till Hurghada och bo på Aqua Vista - powered by Playitas eller Playitas Resort - och träna med Malin Staude. Det blir en vecka med massor av styrkeövningar för hela kroppen!


Klassbeskrivningar

Löpintervaller där alla kan vara med! Vi kör olika intervaller som även kan anpassas. 

Styrketräning med och utan redskap för att stärka kroppen. Du bestämmer själv vilken vikt du vill träna med och det finns alltid alternativ till övningar!

Överkroppspass med fokus på träning av överkroppen (rygg, axlar, bröst, armar och coremuskulatur). Klasserna varierar från gång till gång.

Underkroppspass med fokus på träning av underkroppen (framsida lår, baksida lår, rumpa och vader). Klasserna varierar från gång till gång. 

Booty med fokus på att träna sätesmusklerna så effektivt som möjligt och med rätt teknik. 

AMRAP (as many rounds as possible) är en klass där hög puls och full ansträngning står på menyn! Utmanar både styrka och kondition. 

Partner party tränar vi i par, så att vi kan pusha varandra! Utmanar både styrka och kondition. Hög puls och full ansträngning! 

30 minuter HIIT (högintensiv intervallträning) är ett 30-minuterspass med full ansträngning! Styrkeövningar med kroppsvikt är tidsbestämda och vi gör dem alla tillsammans. Utmanar både styrka och kondition. 

Abs & booty är styrketräning för att stärka din coremuskulatur/mage och rumpa.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett nivå. Instruktören ser till att det finns plats för alla och att alla får en härlig och upplevelserik semester.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

*Viss träning med gästinstruktören på Playitas Resort kan vara mot extra kostnad, då det kan vara en del av Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

31 jan-7 feb 2025 Playitas Resort*

15-22 mars 2025 Aqua Vista - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår: 

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

*Viss träning med gästinstruktören på Playitas Resort kan vara mot extra kostnad, då det kan vara en del av Playitas ordinarie program.

BOKA PLAYITAS RESORT  
BOKA AQUA VISTA - POWERED BY PLAYITAS

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Malin Staude

Malin Staude

Malin har en magisterexamen i ekonomi, men insåg under studietiden att hennes passion låg i att hjälpa människor att bli den starkaste, hälsosammaste och lyckligaste versionen av sig själva. Samtidigt som hon skrev sin magisteruppsats utbildade hon sig till personlig tränare och kostrådgivare och började arbeta heltid som online-coach kort efter att hon blivit klar med sin magisterexamen. Malin är övertygad om att det går att leva ett hälsosamt och aktivt liv med plats för lite av varje, och att det går att nå sina mål utan att behöva välja bort allt som är roligt och "ohälsosamt". Det kallas för balans! Träning ska vara roligt, utvecklande, utmanande och visa att man klarar mer än man tror, samt stärka kropp och själ. Malin lever efter principen att rörelse är ett privilegium, så hon vill använda sin kropp till mer än en sak. Hon styrketränar, tränar för halvmaraton, cyklar och simmar. 

Malin delar med sig av daglig motivation, inspiration och livets upp- och nedgångar på sin Instagram: @treningsmalin


Om hotellen


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas