Johaug Recharge

Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos

Behöver du en time-out från vardagen? Fyll på med energi genom varierad träning, vila, hälsosam mat och gott sällskap. Unna dig en paus från vardagens stress och prioritera dig själv!


Om veckan

Följ med Therese Johaug med team ​på en inspirerande vecka på ön Limnos och sporthotellet Porto Myrina - powered by Playitas 

Vi lovar dig en vecka fylld av varierande träningspass, givande föreläsningar om ämnen som psykisk hälsa, kost/näring och kvinnors hälsa. Dessutom kommer du att lära känna Therese bättre och få nya vänskaper i underbara omgivningar. Therese med team kommer att leda pass och föreläsningar och anpassa nivån till varje enskild deltagare. En vecka med fokus på avslappning och bemästrande både mentalt och fysiskt.


Program

Dagarna kommer att vara fyllda med varierande träningspass och föreläsningar. Therese och duktiga coacher från Johaug-teamet kommer att erbjuda varierade pass inom styrketräning, uthållighetsträning och yoga. Det kommer att finnas något för alla!

Preliminärt program

Obs - bifogat program är från tidigare resa, uppdaterat program kommer närmare inpå avresa.


Vem kan delta?

Resan passar dig som redan tränar lite och vill utmana sig själv – men det finns inget krav på att vara i toppform. Alla nivåer är välkomna här. Passen kommer att bestå av bland annat styrketräning, olika konditionspass, yoga, pilates, dans etc. Alla passen kommer att anpassas till olika nivåer för att alla ska känna att de behärskar träningen. Mästare är nyckelordet den här veckan. Målet är att du ska återvända hem som en mästare med en resväska full av motivation och nycklar till vardagen; både för träning och allt annat du vill fokusera på!

Pris: 16 998: -

Datum: 22 sep - 29 sep 2024

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Avreseort: Stockholm & Köpenhamn

Detta är inkluderat:

  • Flyg tur/retur inkl. bagage
  • Transfer till & från hotell
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost och middag)
  • Träning med Therese Johaug & team
  • Alla pass på ordinarie program på hotellet

*Enkelrumstillägg: 4000,-

BOKA

Begränsat antal platser, max 40 deltagare

Kontakta oss: [email protected]

 


Instruktörer med på resan

Fler instruktörer presenteras här inom kort

Terese Johaug

Therese Johaug

Tidigare elitidrottaren och olympiska mästaren Therese Johaug. Therese har nyligen lagt sin karriär som längdskidåkare på hyllan, men tränar fortfarande aktivt varje dag, och är mån om att sprida träningsglädje och bra energi. Idag ägnar Therese mycket av sin tid åt varumärket Johaug och diverse andra projekt inom idrotten. Therese är känd inom idrottens värld för sin kämpaglöd och starka vilja men är även en förebild för många tjejer med sin jordnära och sociala sida. 

 

Anna J Haag

Anna J Haag, tidigare landslagsskidåkare, som numera jobbar med träning dagligen, både med andra men också tränar en hel del själv fortfarande. Sedan elitkarriär lades på hyllan 2018 har Anna fått tre barn och insett vikten av träning i livet och vardagen för att MÅ BRA och orka med livets alla utmaningar. Anna brinner för att sprida träningsglädje och uppmuntra kvinnor att prioritera träning i sitt liv och sin vardag för att orka!


 

Hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas