Träningsresa med Nordic Wellness på Levante – powered by Playitas

Äntligen är det dags att börja tänka på sol, värme och träning allt på samma gång! Nordic Wellness välkomnar dig till en träningsresa tillsammans med Apollo Sports på Rhodos och hotell Levante – powered by Playitas. Med över 300 klubbar i landet samlar vi nu ihop oss för en energifylld resa tillsammans. Vi erbjuder gruppträning i världsklass, aktiviteter och en härlig upplevelse. Fun Movement Strong Together. 


Om veckan

Under veckan kommer vi erbjuda ett flertal olika gruppträningsklasser allt från avkopplande Yoga, cirkelträning, styrka, dans, vattengympa och högintensiv intervallträning. Vi har något som passar alla! För oss på Nordic Wellness är det viktigt att alla känner sig välkomna och inkluderade. Du som deltagare kan alltid delta oavsett förkunskaper på våra träningspass. Förutom gruppträning erbjuder vi även olika aktiviteter såsom cykeltur, vandring, musikquiz och mycket mer. 


Om hotellet

Sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester fylld med träning, endorfiner, sol och värme.


Vem kan delta?

Resan är öppen för alla att boka, du behöver inte vara aktiv medlem hos oss för att hänga med. Alla kan delta oavsett förkunskaper då varje klass går att anpassa efter sina egna förutsättningar.


Träningsprogram

Träningsprogram

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.

Info om veckan

Pris från: 12 998 sek 

Datum & hotell: 3-10 september 2023

Hotell:  Levante – powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn 

Det här ingår: 

  • Flyg tur/retur inkl bagage 
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum på Levante – powered by Playitas         
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med instruktörer från Nordic Wellness 

* Enkelrumstillägg 2500:- 

BOKA

Begränsat antal platser. 

Kontakta oss: [email protected]

 


Om Nordic Wellness


 

Nordic Wellness är en utav Sveriges största gymkedjor med 300 klubbar från Umeå i norr till Ystad i söder. Vi tror att träning är för alla. FUN MOVEMENT STRONG TOGETHER - Genom våra kärnvärden visar vi våra värderingar och vad vi står för. Glada receptionister, instruktörer och personliga tränare är grundläggande för att det ska vara inspirerande och roligt att träna hos oss. Lyhördhet och genuin sammanhållning visar vår tro på laget och att vi tillsammans med våra medlemmar kan flytta gränserna och vara utmanaren på marknaden. Vi är hela Sveriges träningsklubb. Instruktörerna för resan presenteras här inom kort

 


Om hotellen


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas