Triathlon- & simvecka med Jonas Colting

Levante - powered by Playitas, Rhodos

Temavecka ”Triathlon och Inspiration” med Jonas Colting. En upplevelse för nybörjaren, motionären och alla som vill ha en fantastisk träningsvecka med de bästa förutsättningarna. Med kondition, inspiration och allsidighet som fokus så erbjuder vi en träningsvecka de luxe på fantastiska Levante!


Om veckan

Vi erbjuder två ledarledda träningspass per dag med utgångspunkt i de tre triathlongrenarna men dessutom styrketräning, yoga, stand-up paddle och rörlighet.

Det här är en perfekt vecka för nybörjaren som vill lära sig grunderna i simning, cykling, löpning för att kanske ta sikte på triathlon eller swimrun. Men det är också en vecka för den som vill köra hårt, vi kommer att ha grupper för alla nivåer. Vi kör tekniksimning i bassäng, cyklar på magiskt vackra vägar och springer till den bästa utsikten på ön. Vi varvar det med personlig feedback, inspirerande lektioner i de olika grenarna och med föreläsningar. Möjlighet till MTB erbjuds också. Låt Jonas och övriga ledare från Colting Borssén inspirera dig till stordåd under en härlig vecka på magiska Rhodos


Passbeskrivningar

Följande träningspass och aktiviteter kommer att erbjudas under veckan:

 • Löpning: upplevelselöpning, morgonjogg, teknikpass och barfotalöpning
 • Cykling: upplevelsecykling, teknik och färdighet
 • Simning i bassäng: teknik, färdighet, övningar och intervallträning
 • Simning i öppet vatten: färdighet och know-how
 • Aquathlonträning på strand
 • Stand Up Paddle: instruktion och intervallpass
 • Funktionsstyrkepass för motionären
 • Rörlighetspass för motionären
 • Dagliga yogaklasser
 • Föreläsningar av Jonas Colting

Veckans program

Detaljerat veckoprogram kommer presenteras här inom kort.


Vem kan delta?

Det här är en resa för alla som vill ha en inspirerande träningsvecka med bästa sällskap. Den passar perfekt för nybörjaren, motionären och den som vill ha en introduktion till simning, cykel, löpning och träning för hälsa och kondition. Inga förkunskaper behövs och inte heller någon speciell utrustning mer än till land- och vattenträning. Cykel kan man med fördel ta med men kan också hyras på plats.

Möjlighet til


Se vad tidigare deltagare sagt om resan

 

”En triathlonvecka på Levante, Rhodos var en perfekt uppladdning för säsongen - både för att hämta inspiration och för att slipa på tekniken! Härlig anläggning med fina omgivningar för cykling, löpning och simning. Särskilt simningen fick sig en boost under veckan - både i bassäng och öppet vatten. Coacherna (Jonas och Tobbe) är båda duktiga på att möta såväl nybörjaren som de mer erfarna på dess nivå och ge utvecklande feed-back. Dessutom var det gott häng med likasinnade!” -Tomas och Helena Dädeby

”Jag var på Levante i slutet på september. Jag var lite nervös på grund av att jag aldrig tränat triathlon tidigare. Ställde mej själv frågan om det var galet att åka på en sån resa, skulle alla vara mycket mer vältränade än mej och skulle jag ha svårt att hänga med? Men hela upplägget var så bra och min rädsla försvann dag ett. Kände verkligen att jag fick personlig coachning av Jonas och Tobias. 
Gruppen var lagom stor och det fanns tillfälle att lära känna de andra i gruppen. Det blev en fin gemenskap.
När vi skulle cykla på landsväg cyklade Jonas ensam med mej och gav mej så många bra råd. Han botade min skräck när det gick för fort i nedförsbackar.
Och när vi skulle simma i havet ut mot en boj simmade Jonas bredvid. Kände mej tryggare att simma på djupt vatten när veckan var slut.
Löppassen gick längs havet vilken var perfekt. Det var ju bara att kasta sej i det vattnet efter den varma och svettiga rundan. 
Upplägget med ett pass på förmiddagen och ett pass på eftermiddagen var bra. Jag hann vila ordentligt mellan passen och kände mej inte alls övertränad när veckan var slut. 
För övrigt var hotellet toppen: God mat, fräscha rum, fint poolområde och nära till havet.
Jag hade en toppenvecka!”  -Inger Andersson

Pris från: 16 998:-

Datum: 29 sept - 6 okt 2024

Hotell: Levante – powered by Playitas 

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår:                            

 • Flyg tur/retur inkl bagage
 • Transfer
 • Mat på flyget
 • Del i dubbelrum
 • Halvpension (frukost & middag)
 • Ledarledd träning enligt program 

Enkelrumstillägg 3000:-

BOKA

Begränsat antal platser. 
Sista anmälningsdag 15 augusti 2024

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om Colting Borssén & instruktörerna


 

Om Colting & Borssén

Colting Borssén Coaching erbjuder en onlinebaserad coachingtjänst av Jonas Colting och Jojje Borssén. Träningsprogram för Ironman och Halv-ironman med fokus på information och inspiration. Poddar, instruktionsfilmer, artiklar, träningsläger och gemenskap får du hjälp att nå ditt mål! Läs mer på: https://coltingborssen.com/

 

 

Instruktörerna på resan

Jonas Colting – tidigare VM-medaljör i triathlon och numera coach, föreläsare och hobbyatlet med nybliven passion för stand-up och marathonsimning.


Thobias Petersson – tidigare elitsimmare och simtränare som också har meriter från både Ironman & ÖTILLÖ.


Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas