Powergy Week

Lea & Jonas

Lea och Jonas bjuder in till en vecka fylld av kraft och energi med ett fullspäckat program! Oavsett vilka klasser du deltar i garanteras hög energi, good vibes och mycket endorfiner. Det kommer att finnas olika klasser att delta i varje dag, och Lea och Jonas kommer att finnas där för att vägleda dig genom högintensiv pulsträning, styrketräning och vattenträning. Deras motto är att träning är till för alla - oavsett din bakgrund. 


Klassbeskrivningar

Les Mills BodyAttack är ett konditionspass som kombinerar hög puls, styrka och uthållighet. Klassen innehåller aerobic-inspirerade, plyometriska, styrke- och stabilitetsövningar, alla utformade för att utmana dig. Du är garanterad en klass full av energi, svett och bra musik!

Reformer Pilates är en pilatesträning som utförs på en reformermaskin. Reformern består av en glidande vagn, fjädrar, remmar och en fotstång. Motståndet är en kombination av din egen kroppsvikt och reformerns fjädrar, vilket gör att du kan anpassa belastningen. Det är ett dynamiskt och effektivt träningspass som utmanar din styrka, flexibilitet, balans, koordination och koncentration. 

Mobility (Stretch & Relax) är en bra klass att avsluta dagen med. Det handlar om att varva ner, känna in sin kropp och ta några djupa andetag. Fokus ligger på rörlighetsövningar och stretching.

WOD (Workout of the day) är ett träningspass som introducerar dig till något nytt varje dag. WOD-klassen kan struktureras på alla möjliga olika sätt med t.ex. AMRAP, EMOM och YGIG som är vanliga upplägg inom CrossFit. . Det är en klass för dig som vill träna färdigheter såsom styrka, kondition, smidighet och gymnastik.

Funktionell träning är träning med övningar som är inspirerade av övningar vi använder i dagliga livet, här jobbar vi på att så effektivt och säkert som möjligt röra oss i dessa övningar. Här utmanar vi hela kroppen både i styrka- och puls. Alla kan vara med oavsett erfarenhet och nivå.

Ab Attack är ett pass som fokuserar på bålträning. Här jobbar vi uteslutande med mage, rygg och höft. Många av övningarna görs liggande. Du kommer garanterat att känna magmusklerna bränna efteråt.

Core & Glutes är ett träningspass med fokus på ben, sätesmuskler och core. Här nördar vi ned oss i teknik och jobbar på att få kontakt med musklerna vi jobbar med. Träningspasset består huvudsakligen av styrkeövningar med medelhög till hög belastning. 

Tighten up är ett träningspass som fokuserar på uthållighetsträning. Det innebär många repetitioner på lättare vikter. Klassen är en helkroppsträning som görs i takt med musiken.

Aqua Rehab är en klass med fokus på rörelse och återhämtning. Denna klass är särskilt lämplig för dem som har en aktiv eller gammal skada och som lider av smärta. Klassen leds av två fysioterapeuter som är redo att vägleda och hjälpa dig i din väg tillbaka efter skada. Det funkar självklart också för dig som vill träna förebyggande mot skador!

Aqua Circuit är ett cirkelträningspass i poolen. Du kommer garanterat att få upp pulsen, träna hela kroppen och ha kul!


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:         

15 – 29 nov 2024, Playitas Resort

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Lea och Jonas är fysioterapeuter och arbetar dagligen med att hjälpa människor att komma tillbaka efter skador och utmaningar. De brinner för fysisk aktivitet och rörelse, eftersom de båda vet hur mycket energi och kraft det ger i vardagen. Både Lea och Jonas har varit instruktörer i över 7 år och deras gemensamma passion är att inspirera och motivera deltagarna så att de får en lika bra träningsupplevelse som de själva. Träning ska vara roligt och utmanande, oavsett vilken nivå du börjar på. På hemmaplan är de två instruktörerna förlovade och bor i sin lägenhet i Köpenhamn.


Om hotellen

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort