Yoga & Meditation

Riyas Babu

Träna yoga i det fria med, med utsikt mot vattnet. Följ med den erfarna indiska yogaläraren Riyas Babu som till vardags bland annat driver yogacentret Satwik School of Yoga i Indien. Riyas kommer under veckan hjälpa dig att utvecklas i meditation, klassisk hatha yoga, yogafilosofi, Pranyama och Yinyoga. 

Under veckorna utövar vi klassisk Hatha Yoga, Yoga Philosophy, Riyas pratar om hinduismens grunder, Meditation, Pranayama & Yin Yoga.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att yoga. Resan är för alla från nybörjare till vana. Riyas kommer anpassa efter deltagarnas nivåer.


Hur bokar jag & vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell

4-11 okt 2024, Playitas Resort

19-26 okt 2024, Monte Feliz

8-15 nov 2024, Playitas Resort

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktören Riyas Babu
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Boka Monte Feliz

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Riyas Babu har en djup passion och kunskap till de olika aspekterna inom yogautövning. Han har utbildat och instruerat i många länder och har nästan 20 års erfarenhet av yogaliv. Riyas Babu är, lever och lär yoga. Och han är bra på det! Riyas har även arbetat som journalist och skrivit romanen ‘In the Country of Longing’. Riyas Babu är även grundare av “The Varkala International Yoga Festival” liksom driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien.


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz