Satwik School of Yoga

Vill du ta ditt yogautövande till nästa nivå? Indiske Riyas Babu är en mycket omtyckt och erfaren yogalärare som Apollo Sports organiserar både yogalärarutbildningar och yogaretreats tillsammans med, här nedan kan du hitta alla resor tillsammans med Riyas Babu.

 

Oavsett om du är intresserad av att åka på en avslappnande yogaretreat för att ladda om batterierna eller av att lära dig mer yoga för att kunna lära ut till andra så är Rias Babu en oerhört duktig och inspirerande yogalärare som kommer att hjälpa dig utvecklas i din yoga. På yogaresorna får du utvecklas inom yogan men även delta i det du vill ur ordinarie sportsprogram på sporthotellen, njuta av klimatet, god mat och gott sällskap. Läs mer om de olika resorna och boka din nästa yogaresa redan idag!

Riyas Babu har en djup passion och kunskap till de olika aspekterna inom yogautövning. Han har utbildat och instruerat i många länder och har nästan 20 års erfarenhet av yogaliv. Riyas Babu är, lever och lär yoga. Och han är bra på det! Riyas har även arbetat som journalist och skrivit romanen ‘In the Country of Longing’. Riyas Babu är även grundare av “The Varkala International Yoga Festival” liksom driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien.

Följ Riyas ’Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga