Yoga & Meditation med Riyas Babu

Vi kan stolt presentera en internationell gästtränare på vårt nybyggda Mondo Boutique - Porto Plomari i Grekland i sommar. Den 2-16 augusti gästas vi av erfarna indiska yogaläraren Riyas Babu som till vardags bland annat driver yogacentret Satwik School of Yoga i Indien. Riyas kommer att guida oss i meditation, klassisk hatha yoga, yoga filosofi, Pranyama och Yinyoga. Vårt träningssal är utomhus, med utsikt över havet. Gillar du yoga, lugn och ro, hög kvalitet på boende och mat vill du inte missa detta.

Riyas Babu har en djup passion och kunskap till de olika aspekterna inom yogautövning. Han har utbildat och instruerat i många länder och har nästan 20 års erfarenhet av yogaliv. Riyas Babu är, lever och lär yoga. Och han är bra på det! Riyas har även arbetat som journalist och skrivit romanen ‘In the Country of Longing’. Riyas Babu är även grundare av “The Varkala International Yoga Festival” liksom driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien.

Yogan

Under veckorna utövar vi klassisk Hatha Yoga, Yoga Philosophy, Riyas pratar om hinduismens grunder, Meditation, Pranayama & Yin Yoga.

Om programmet

Här ser du veckans program. Programmet är preliminärt och tiderna kan komma att justeras på plats för att passa väder och lokaler.

Program 2-9 augusti Program 9-16 augusti

Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att yoga. Resan är för alla från nybörjare till vana. Riyas kommer anpassa efter deltagarnas nivåer.
 

 Om Riyas Babu

  Riyas, bosatt i Kerala, undervisar yoga, meditation och filosofi med 18 års
  erfarenhet runt om i världen. Driver Satwik School of Yoga (Varkala)
  och undervisar i yoga sommartid i Bergen, Norge.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 

  • 2-9 aug 2020
  • 9-16 aug 2020

Hotell: 

Mondo Boutique Porto Plomari

Det här ingår:

  • All träning är kostnadsfri
  • Professionell gästinstruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass 
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka Porto Plomari

Se alla träningsveckor och gästpass

Om hotellet

Porto Plomari är Apollos senaste tillskott i Apollo Mondo Boutique-familjen. Med respekt och kärlek till platsens historia har vi skapat ett unikt boutique hotell i industriell design med moderna inslag. Här samsas unik design med en autentisk och genuin känsla. Hotellet ligger precis vid Egeiska havet i utkanten av byn Plomari. I hotellets mitt ligger infinitypoolen med utsikt över havet. Stränder finns på båda sidor om hotellet, en stenstrand och en blandstrand. Hotellet har restaurang och en poolbar.