Yoga & Meditation med Riyas Babu

Vi kan stolt presentera en internationell gästtränare på vårt sporthotell La Pared- powered by Playitas då vi i februari gästas av erfarna indiska yogaläraren Riyas Babu som till vardags bland annat driver yogacentret Satwik School of Yoga i Indien. Riyas kommer att guida oss i meditation, klassisk hatha yoga, yoga filosofi, Pranyama och Yinyoga. Vårt träningssal är utomhus, med utsikt över havet. Gillar du yoga, lugn och ro, hög kvalitet på boende och mat vill du inte missa detta.

Riyas Babu har en djup passion och kunskap till de olika aspekterna inom yogautövning. Han har utbildat och instruerat i många länder och har nästan 20 års erfarenhet av yogaliv. Riyas Babu är, lever och lär yoga. Och han är bra på det! Riyas har även arbetat som journalist och skrivit romanen ‘In the Country of Longing’. Riyas Babu är även grundare av “The Varkala International Yoga Festival” liksom driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien.

Yogan

Under veckorna utövar vi klassisk Hatha Yoga, Yoga Philosophy, Riyas pratar om hinduismens grunder, Meditation, Pranayama & Yin Yoga.

Om programmet

Här ser du veckans program. Programmet är preliminärt och tiderna kan komma att justeras på plats för att passa väder och lokaler.

Program

Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att yoga. Resan är för alla från nybörjare till vana. Riyas kommer anpassa efter deltagarnas nivåer.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

 Om Riyas Babu

  Riyas, bosatt i Kerala, undervisar yoga, meditation och filosofi med 18 års
  erfarenhet runt om i världen. Driver Satwik School of Yoga (Varkala)
  och undervisar i yoga sommartid i Bergen, Norge.

f

Uppdaterad information
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 

  • 11-8 febrauri 2022
  • 18-25 februari 2022

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Hotell: La Pared - powered by Playitas

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Riyas Babu
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas