Power & Relax

Sidsel Gade

Power och Relax Week med Sidsel Gade

Välkommen att delta i en träningsvecka med fokus på både styrka och avkoppling. Sidsel älskar att dela sin träningsglädje med andra och du kan förvänta dig en vecka där det är fokus på energi och styrka, men också på att komma ner i tempo och slappna av, hitta inre lugn och sträcka ut hela kroppen.


Klassbeskrivning

WOD (Workout Of the Day): Varje dag kommer ett nytt pass, inspirerat av crossfit, så att du får variation i din träning. WOD består av funktionell träning med en mix av tyngdlyftning och pulsträning.

HIIT: Det sker i högt tempo med korta intervaller. HIIT är för dig som gillar att pusha dig själv, samt förbättra konditionen.

Core och abs: För dig som vill stärka och stabilisera din core. Här tränas magmusklerna och ryggmusklerna som hjälper till att upprätthålla en god hållning.

Underkropp: Här ligger fokus på att träna ben och rumpa. Det här är framför allt styrketräning av underkroppen men under passets gång så kommer vi även få upp pulsen.

Stretch and Relax: För dig som behöver stretcha hela kroppen. Vi fokuserar på djupa in andningar och stretching av de stora muskelgrupperna.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. 
* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:

13-20 oktober 2023, La Pared - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn.

Det här ingår:                 

  • All träning under veckan med gästinstruktör Sidsel Gade
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktören

Sidsel Gade

Sidsel Gade är en utåtriktad och energisk kvinna på 23 år som alltid har ett stort leende på läpparna och som älskar att få svettas ordentligt. 

Till vardags tränar Sidsel på Aarhus Crossfit, och planerar/arrangerar träningsupplägg för sig själv och för olika typer av lag. I crossfitvärlden finns det plats för alla, så är du redo för en utmaning och en garanterad svettfest så ska du delta på Sidsels pass. Sidsel har erfarenhet av att anpassa sina pass och övningar så att träningen passar alla – oavsett din fysiska form eller eventuella skador.

 

 


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas