Yoga, HIIT & Boxing

Sophie Langkjær

Följ med Sophie till ett av våra sporthotell och träna yoga, HIIT och boxning. Under veckan har möjlighet att prova olika former av yoga, träna i hjärtat i pulshöjande HIIT-pass och utmana koordinationen i Sophies motionsboxningsklass. Alla kan delta, oavsett nivå och erfarenhet. 


Klassbeskrivningar

Vinyasa-klasserna är lekfulla, kreativa, svettiga och de kommer definitivt att lämna dig med en upplyftande känsla i kroppen.

Yin och meditation är lugna pass för att få dig att känna dig mjuk, avslappnad och nära din egen kropp och själ. Hon undervisar i klasserna ur ett kinesiskt medicinperspektiv.

Mandala vinyasa börjar med yin, går över till en yangövning och avslutas med yin innan Shavasana. Dessa klasser kommer att handla om ett av de fyra elementen - eld, luft, jord eller vatten. Elementen är förknippade med specifika anatomiska kroppsdelar. Vi kommer att röra oss 360 grader runt mattan. Det blir många repetitioner som skapar möjligheten för dig att komma in i ett meditativt tillstånd, där andning och rörelse blir ett.

Slow flow är Sophies långsamma flödesklasser är väldigt intuitiva. Det är som en mjuk väg in i kroppen där det kommer att finnas utrymme för dig att upptäcka alla de delar av kroppen som är förknippade med din andning. Det kan också förekomma små inslag av yin och meditation i denna form.

HIIT-klasserna är huvudsakligen baserade på övningar med kroppsvikt. Klasserna kommer att bestå av Tabata-block på 4 minuter och HIIT-block på 12 minuter

Motionsboxning är en klass där du kommer att utmanas fysiskt och förmodligen även mentalt. Du kommer att arbeta med olika slag i kombination med konditionsintensiva övningar. Sophie är också lite av en tekniknörd, så det kommer också att vara fokus på den tekniska delen av boxning, beroende på vilken nivå du befinner dig på sedan innan.


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil. Är du aktiv & och gillar att testa nya träningsformer skall du vara med!  Från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris:  Det är gratis att delta i gästinstruktörens pass när du bokar en vistelse på aktuellt hotell för den aktuella veckan.

Datum:

3-10 sept 2024

Hotell: Playitas Resort

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn

Ingår i resan:

  • All träning med Sophie
  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Sophie Langkjear

Sophie har alltid älskat att använda sin kropp. När hon började sin yogaresa för 7 år sedan upptäckte hon att yogan gav henne något som ingen annan rörelseträning hade gett henne – ett lugn i både kropp och själ.
Hon är utbildad sjuksköterska och tycker att yogan ger henne en speciell förmåga att behålla lugnet i situationer där det behövs.
Sophie tog sin första yogalärarutbildning 2018 och har undervisat veckovis sedan dess. Hon har en stor passion för yogan och hon älskar att inspirera andra att bli en bättre version av sig själv. Hon är en lugn och genuin lärare och det är viktigt för henne att få sina elever att känna sig trygga på mattan och lämna dem med lätthet en bättre självkännedom och bättre självkänsla.

Läs mer om Sophie på hennes hemsida: www.wyldspirityoga.com

Följ henne på instagram här: https://www.instagram.com/wyldspirityoga


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort