TEAM GOOD VIBES

Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos

Vi i Team Good Vibes vill sprida träningsglädje, gemenskap, inspiration, kunskap och massor av super powers! Därför bjuder vi in er till en träningsvecka på vackra Porto Myrina – powered by Playitas, där vi kommer servera en resa utöver det vanliga. Vi lovar rolig och utmanande träning tillsammans med mycket lek och skratt där alla är välkomna precis som man är!


Om resan

Vi kommer njuta av god mat, vackra solnedgångar, vår egen lilla strand och boende på ett av Europas absolut härligaste sporthotell. Varje dag har ett unikt tema som en röd tråd genom dagen. Vad sägs om tex team-wodar i WOD boxen, workshops i lyft, old school hiphop, Hyrox, morgonlöpning på grekiska landsbygden, beachworkout och disco-yoga vid havet bland mycket, mycket annat.

Du väljer själv vilka aktiviteter du vill vara med på såklart och utöver vårt preliminära schema som du ser nedan har du även tillgång till hela Apollos träningsutbud på hotellet.

 

Team Good Vibes består av: Mia Rhodborn, Maria Cajdert och Madelinn Fernandez och tillsammans har vi en gedigen erfarenhet inom träningsbranschen som personliga tränare och instruktörer på event och resor. Du hittar oss till vardags på allt från cross fit-boxar till dans-studios, gym och boxnings-klubbar. Vi besitter bred kunskap inom träning med passion att lära ut. Och genom Team Good Vibes bygger vi en community där alla är välkomna!

Vi tror på att olika är bra och tillsammans blir vi starkare, gladare och har roligare! Vi hoppas att du vill åka med oss på en träningsvecka med extra allt - varmt välkomna!

 


Program

Program

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.

Har du frågor eller funderingar kring schemat och veckans upplägg så kan du mejla oss på [email protected]


Vem kan delta?

Den här resan passar lika bra för nybörjare som för träningsvana. Vi anpassar klasser och övningar individuellt så alla kan vara med oavsett nivå.

Pris från: 15 998:-

Datum: 13-20 okt 2024

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:                                          

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Porto Myrina – powered by Playitas
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med Team Good Vibes
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg: 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

BOKA
Sista dag för bokning 29 september 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]

 


Om Instruktörerna


 

Madelinn Fernandez

Madelinn jobbar som personlig tränare och instruktör och driver det egna företaget Fightingspirit. Hon har ett eget träningskoncept: TAUFF Training som är världens största övningsbank i funktionell parträning på nätet. Madelinn jobbar ofta på träningsevent både i Sverige och utomlands och åker ofta med och instruerar på olika träningsresor runt om i världen. Hon var även Nike Master Trainer under 10 års tid och representerade Sverige.

Madelinn har en gedigen erfarenhet som tränare med snart 20 år i branschen. Hon har tävlat i kampsport men numera hobbytävlande i CrossFit. Hon coachar allt från yoga till styrkelyft och boxning och levererar rolig, utmanande och tuff träning - alltid med fightingspirit!

Maria Cajdert

Dans ligger varmt om Marias hjärta. Hon har jobbat som dansare, koreograf och lärare innan hon 2002 hittade grupp & styrketräning. Det var "love at first sight" och hon utbildade sig direkt och har sen dess varit aktiv som PT, instruktör och utbildare i olika koncept. (bla dans & CF inspirerade klasser)

Maria är fd NIKE Master Trainer (kollega med Madde), ägt både dansskola och PT Studio, drivit gruppträning på stora gymkedjor och arbetat på stora events och träningsresor. 

Efter 20+ år i branschen är coacha klasser fortfarande bland det bästa oavsett om det är på en strand, i globen, parker, studios eller träningsresor. Träna tillsammans är WOW!

Mia Rhodborn

Mia har jobbat med träning och hälsa i över 30år, med alltifrån rehab till CrossFit, för barn, vuxna, seniorer och olika funktionsvariationer. 2015 vann Mia utmärkelsen Guldhjärtat för Årets bästa gruppinstruktör. Mia brinner för helheten och att hjälpa människor att bli sitt bästa jag utifrån sina egna förutsättningar. Hon är utbildad inom Kommunikation och förändringsarbete, är diplomerad coach, samt innehar flertalet fystränar-utbildningar bl.a STAC Elitränare

Mia är även författare till boken Träna Hemma som släpptes 2022

 

Johan Cajdert (Gästinstruktör)

Johan är en positiv och glad prick som tror på att en allsidig träning är det bästa man kan ge kroppen. Han springer gärna ofta och mycket, tränar en hel del CrossFit, tävlar inom HYROX och har tidigare tävlat i OCR (Obstacle course racing) Han har i flera år varit fys- och löpcoach på träningsresor/event både utomlands och i Sverige med inställningen att alla kan! 


Om hotellen


 

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas