Träningsresa med Petra Malm & Pischa Strindstedt

Sivota Retreat - powered by Playitas, Sivota

Upplev en aktiv drömvecka med Petra Malm och Pischa Strindstedt i Sivota på det Grekiska fastlandet! Drömmer du om en träningsresa där du kan utmana din kropp, boosta din energi och samtidigt njuta av en fantastisk semesterdestination? Då är detta den perfekta veckan för dig! Anslut dig till oss i det idylliska Sivota, där du tillsammans med två av Sveriges mest inspirerande profiler, Petra Malm och Pischa Strindstedt, kommer skapa minnen för livet.


Om resan

Löpträning med löpskola, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren löpare, kommer Petra Malm guida dig genom spännande löpträningar. Löpskolan är utformad för alla nivåer, så du kommer att känna dig välkommen oavsett din erfarenhet.

Styrketräning, Pischa Strindstedt, känd från "Biggest Loser", kommer att leda styrketräningen och dela med sig av sina hemligheter för en stark och sund kropp. Hon kommer att gå igenom hur du kan anpassa träningen efter din egen nivå och känna hur du blir starkare över tid. 

Svettiga HIIT-pass, Petra och Pischa kommer att pusha dig genom intensiva HIIT-pass där vi utmanar dig i både styrka och kondition. Var beredd på att svettas och ha kul samtidigt!

Föreläsningar och Workshops, ta del av Petra och Pischas kunskap om träning, hälsa och välbefinnande genom inspirerande föreläsningar ”Bli din egen pionjär” och interaktiva workshops. 
Resan kommer innebära en resa i självledarskap och tid för egna reflektioner. Hinna fundera på vad som är viktigast i livet och se över sina prioriteringar. 

Förutom den otroliga träningen kommer du också få möjlighet att utforska den vackra naturen och kulturen i Sivota. Njut av lokala delikatesser, koppla av vid havet och låt ditt sinne vila. Vi garanterar att du kommer att lämna denna vecka fylld med positiv energi, nya vänskaper och en starkare, friskare version av dig själv. Missa inte den här chansen att vara en del av denna unika träningsresa med Petra Malm och Pischa Strindstedt, en givande vecka för kropp och knopp.


Veckans program

Program för veckan presenteras här inom kort.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.
Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.


Vem kan delta?

Alla åldrar, skadefri, intermediate nivå (dvs för dig som tränar eller HAR tränat regelbundet)

Pris från: 16 998:-

Datum: 10-17 juni 2024

Hotell: Sivota Retreat – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:                                         

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Sivota Retreat
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

*Enkelrumstillägg 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

Resan är fullbokad
Vi har ingen väntelista på denna resa. Se vår träningskalender för flera resor.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


Petra Malm

Petra Malm är Sveriges första kvinnliga operatör inom specialförbandet SOG, har tagit sina 17 år av unika erfarenheter och omvandlat dem till livslektioner i ledarskap, motståndskraft och personlig utveckling. Nu som en uppskattad programledare för Robinson och elitstyrkans hemligheter, föreläsare och elittränare. Med en sällsynt kombination av energi, empati och expertis, strävar Petra efter att inspirera och bemyndiga andra att tända sin egen inre låga och bli pionjärer på sin personliga resa mot självförverkligande. 

Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt är en framstående coach med en imponerande uppsättning färdigheter och egenskaper som gör henne till en effektiv och inspirerande ledare. Hennes coachingstil kännetecknas av professionalism, empati och en stark förmåga att guida och stödja sina klienter i deras personliga och professionella utveckling. Som coach är Pischa mycket skicklig på att skapa en trygg och tillitsfull miljö för sina klienter.

Genom att hjälpa klienter att reflektera över sina tankar och handlingar kan hon bidra till ökad självinsikt och medvetenhet. Hon hjälper sina klienter att identifiera sina styrkor och svagheter, och utvecklar strategier för att hantera hinder och nå framgång. Idag jobbar Pischa mestadels online med att coacha människor från alla delar i Sverige när hon inte spenderar tid på träningsresor, träningsevent eller syns i rutan. Hon har även skrivit två böcker inom hälsa, WÖRKOUTBOKEN och MAMATASTIC. Hon inspirerar människor dagligen på sin instagram @pischas med tusentals följare.


 

 

 


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas