Träningsresa med Fitness Fusion

Levante – powered by Playitas, Rhodos

Är du sugen på en träningsvecka utöver det vanliga? Behöver du inspiration och motivation till att komma i gång med träningen? Vill du utmana dig själv på nya sätt? Då är Fitness Fusions Träningsresa definitivt något för dig. Häng med till Rhodos för en veckas träning med en av Sveriges främsta instruktörer. Ari Lipponen har 29 års erfarenhet av gruppträning av alla de slag. Testa klasser du inte prövat förut och hitta dina nya favoriter!


Om resan

Vi erbjuder flera klasser per dag – på morgonen och eftermiddagen. Du väljer själv hur många klasser du vill vara med på, och självklart har du alltid möjlighet att anpassa övningarna så att de passar dig. På torsdag erbjuder vi enbart klasser på morgonen så eftermiddagen kan nyttjas till aktiviteter på egen hand. Oavsett din erfarenhet ser vi till att du får ut det mesta möjliga av varje klass. Lätt till svårare, lugnt till intensivt, långsamt till snabbare. Du kan helt enkelt räkna med väldigt många olika nivåer av intensitet och koreografi.

Yoga, Pilates, dans, kondition, styrka, rörlighet... Under denna vecka kan du träna allt för hela kroppen. Det blir en vecka fylld av effektiv och rolig träning, mycket skratt, en hel del svett och träningsvärk och förhoppningsvis även nya utmaningar. 


Veckans program

Program

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.


 

Klassbeskrivningar

Passbeskrivning

1-2-3 Strength – Här tränar vi styrka för hela kroppen i takt till musiken. Denna styrkeklass är utformad för att passa alla genom att alla övningar har tre alternativa utföranden (1-2-3), från enkelt till mer avancerat.

Bodywork​ – I Bodywork bjuder vi på ett härligt flow av styrke- och rörlighetsövningar utan redskap i takt till musiken.

Core​ – Få en starkare bål och förbättra din hållning och balans med detta korta och effektiva pass.

Dance Aerobics ​– Detta är ett roligt och medryckande aerobicspass som utmanar din koordination och får dig i feststämning!

Dynamic Mobility  En lugn och behaglig klass med fokus på dynamisk rörlighet för hela kroppen. 

HIIT it!​ – I den här högintensiva intervallklassen får du en riktig energiboost! Vi jobbar i takt till musiken som går snabbare och snabbare och utför kroppsviktsövningar som stegrar i intensitet. Gör dig redo för en rejäl utmaning!

Pilates​ – Detta är ett klassiskt Pilatespass med övningar som förbättrar din hållning, bålstyrka och rörlighet. Övningarna har flera olika nivåer och lämpar sig för både nybörjare och avancerade.

Pilates Sculpt – Förbättra din styrka och balans under detta intensiva Pilatespass. Övningarna är utmanande men enkla att följa. Räkna med många repetitioner!

Strength – Här tränar vi styrka med både egen kroppsvikt och olika redskap, exempelvis TRX-band och hantlar. Övningarna utförs i eget tempo och går enkelt att anpassa efter din dagsform och förmåga.

Strength Circuit  Detta är ett styrkepass med 12 övningar som utförs i intervallform. Hur många repetitioner klarar du?

Vinyasa​ Flow – En lekfull och dynamisk yogaklass där vi kombinerar styrke-, balans- och smidighetsövningar med smarta och mjuka övergångar i perfekt harmoni med musiken.

Wake Up – Detta är en yogainspirerad klass på 20 minuter som ger dig en mjuk och behaglig start på dagen. Du kan även använda den som en längre uppvärmning inför resten av morgonens klasser.

Pris från 13 998: -

Datum: 12-19 maj 2024 

Hotell: Levante - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Levante - powered by Playitas 
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med Fitness Fusion
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

​* Enkelrumstillägg 4000: -

Bra att veta om Apollos gruppresor

BOKA

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Susanna & Ari

Ari Lipponen

Jag verkligen älskar att instruera. Jag har jobbat som instruktör sedan 1996 och instruerar i mer eller mindre allt du kan tänka dig. Har sedan 2007 haft instruerandet som mitt heltidsjobb med mellan 20-25 klasser i veckan. Väldigt många timmars erfarenhet med andra ord. Att göra träningen kul och rolig för deltagarna är något jag själv tycker jag är riktigt vass på. Förutom kul träning levereras professionalism, tydlighet, effektivitet och självklart NÄRVARO. 

Fitness Fusion 

En träningsapp som erbjuder träning i världsklass på begäran, tillgänglig när som helst och var som helst. Vår specialitet är att göra träningen rolig och vi erbjuder ett brett utbud av träningspass, allt från styrka med miniband till dansklasser. Vi har fem huvudkategorier av träning: Strength, Cardio, Recovery, Choreography och Meditation.Vårt mål är att göra det lättare att upprätthålla en aktiv livsstil.


Om hotellet

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas