Träningsresa med Fitness Fusion

Levante – powered by Playitas, Rhodos

Är du sugen på en träningsvecka utöver det vanliga? Behöver du inspiration och motivation till att komma igång med träningen? Vill du utmana dig själv på nya sätt? Då är Fitness Fusions Träningsresa definitivt något för dig.


Om resan

Häng med till Rhodos för en veckas träning med två av Sveriges främsta instruktörer. Tillsammans har Ari Lipponen och Susanna Göransson över 40 års erfarenhet av gruppträning av alla de slag. Testa klasser du inte prövat förut och hitta dina nya favoriter!

Vi erbjuder fyra klasser per dag – två på morgonen och två på eftermiddagen. Du väljer själv hur många klasser du vill vara med på, och självklart har du alltid möjlighet att anpassa övningarna så att de passar dig. Oavsett din erfarenhet ser vi till att du får ut det mesta möjliga av varje klass. Lätt till svårare, lugnt till intensivt, långsamt till snabbare. Du kan helt enkelt räkna med väldigt många olika nivåer av intensitet och koreografi.

Yoga, Pilates, dans, kondition, styrka, rörlighet... Under denna vecka kan du träna allt för hela kroppen. Det blir en vecka fylld av effektiv och rolig träning, mycket skratt, en hel del svett och träningsvärk och förhoppningsvis även nya utmaningar. 


Veckans program

Program för veckan kommer presenteras här inom kort. 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.

Pris från 13 998: -

Datum: 12-19 maj 2024 

Hotell: Levante - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Levante - powered by Playitas 
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med Fitness Fusion
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

​* Enkelrumstillägg 4000: -

Bra att veta om Apollos gruppresor

BOKA

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: [email protected]

Klassbeskrivningar

Passbeskrivning

1-2-3 Strength – Här tränar vi styrka för hela kroppen i takt till musiken. Denna styrkeklass är utformad för att passa alla genom att alla övningar har tre alternativa utföranden (1-2-3), från enkelt till mer avancerat.

Bodywork​ – I Bodywork bjuder vi på ett härligt flow av styrke- och rörlighetsövningar utan redskap i takt till musiken.

Cardio Fusion – Häng med på en rolig och fysiskt utmanande konditionsklass som är koreograferad till musiken och ger dig enormt mycket energi! High impact från den gamla skolan blandas med nya övningar som gör dig både svettig och på gott humör.

Core​ – Få en starkare bål och förbättra din hållning och balans med detta korta och effektiva pass.

Dance Aerobics ​– Detta är ett roligt och medryckande aerobicspass som utmanar din koordination och får dig i feststämning!

Dance Fusion – Den här klassen är ett måste för dig som gillar dans av alla de slag. Temat är pardans i soloformat och vi kommer att dansa bland annat jive, rock’n’roll och samba. Let's dance!

Dynamic Mobility  En lugn och behaglig klass med fokus på dynamisk rörlighet för hela kroppen. 

HIIT it!​ – I den här högintensiva intervallklassen får du en riktig energiboost! Vi jobbar i takt till musiken som går snabbare och snabbare och utför kroppsviktsövningar som stegrar i intensitet. Gör dig redo för en rejäl utmaning!

MAC – MAC står för Mobility and Core, och i denna klass förbättrar vi både vår rörlighet och bålstyrka i en sekvens av övningar i takt till musiken.

PiBo​ – PiBo är den ultimata kombinationen av Pilates och boxning! Detta roliga och energiska pass är ett måste för dig som tycker om högt tempo och medryckande musik!

Pilates​ – Detta är ett klassiskt Pilatespass med övningar som förbättrar din hållning, bålstyrka och rörlighet. Övningarna har flera olika nivåer och lämpar sig för både nybörjare och avancerade.

Pilates Sculpt – Förbättra din styrka och balans under detta intensiva Pilatespass. Övningarna är utmanande men enkla att följa. Räkna med många repetitioner!

Rhythm & Ride – Här får du visa upp dina bästa dansmoves – på cykeln! Häng med på en riktig träningsfest med varierad musik och rörelser du kanske inte har testat förut. Detta är en riktig stämningshöjare!

Step & Strength – Denna klass kombinerar konditionsträning på stepbräda med styrkeövningar för hela kroppen. Här får du utmana hela kroppen till energisk musik!

Step Up – En traditionell step up-klass som förbättrar din kondition och koordination till medryckande musik!

Strength – Här tränar vi styrka med både egen kroppsvikt och olika redskap, exempelvis TRX-band och hantlar. Övningarna utförs i eget tempo och går enkelt att anpassa efter din dagsform och förmåga.

Strength Circuit  Detta är ett styrkepass med 12 övningar som utförs i intervallform. Hur många repetitioner klarar du?

Vinyasa​ Flow – En lekfull och dynamisk yogaklass där vi kombinerar styrke-, balans- och smidighetsövningar med smarta och mjuka övergångar i perfekt harmoni med musiken.

Wake Up – Detta är en yogainspirerad klass på 20 minuter som ger dig en mjuk och behaglig start på dagen. Du kan även använda den som en längre uppvärmning inför resten av morgonens klasser.

Zumba ​– Häng med på en dansklass med heta rytmer och svängande höfter. Här dansar vi bland annat salsa, merengue och reggaeton till medryckande musik från latinamerika. Vamos!


Om instruktörerna


 

Susanna & Ari

Susanna Göransson

År 2004 instruerade jag mitt första gruppträningspass och sedan dess har gruppträning varit min stora passion. Jag är egentligen utbildad civilekonom men jobbar idag heltid med konceptutveckling, onlineträning och gruppträning. Jag har gått de flesta typer av gruppträningsutbildningar som finns på marknaden och instruerar idag främst konditionsklasser, dans och Pilates. Det som kännetecknar mina klasser är energi, musikalitet och teamkänsla. Mitt mål är att deltagarna ska vara fyllda med mer glädje och energi efter passet än innan vi började.

Ari Lipponen

Jag verkligen älskar att instruera. Jag har jobbat som instruktör sedan 1996 och instruerar i mer eller mindre allt du kan tänka dig. Har sedan 2007 haft instruerandet som mitt heltidsjobb med mellan 20-25 klasser i veckan. Väldigt många timmars erfarenhet med andra ord. Att göra träningen kul och rolig för deltagarna är något jag själv tycker jag är riktigt vass på. Förutom kul träning levereras professionalism, tydlighet, effektivitet och självklart NÄRVARO. 

Fitness Fusion

En träningsapp som erbjuder träning i världsklass på begäran, tillgänglig när som helst och var som helst. Vår specialitet är att göra träningen rolig och vi erbjuder ett brett utbud av träningspass, allt från styrka med miniband till dansklasser.

Vi har fem huvudkategorier av träning: Strength, Cardio, Recovery, Choreography och Meditation.

Vårt mål är att göra det lättare att upprätthålla en aktiv livsstil.


Om hotellet

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas