Puls & Cardio Week

Tore Skjerpen

Höj pulsen och låt endorfinerna flöda! Denna vecka får vårt sporthotell besök av gästinstruktören Tore Skjerpen, som kommer att köra många bra styrka- och konditionspass, häng med!


Klassbeskrivningar

Shape puls är ett konditionspass till musik. Vi jobbar med enkla rörelser som alla kan utföra. Klassen avslutas med nedvarvning och stretching. 

Puls är ett enkelt konditionspass. Detta pass passar för dig som har tränat en del förut. Vi avslutar med stretching.

Spinning är cykelträning i måttligt och mer krävande tempo med intervaller till bra och varierande musik. Vi jobbar med 4X4-intevaller vilket är ett grymt upplägg som får svetten att lacka och pulsen att öka. Detta passet är lämpligt för alla.

Långdistansspinning är långdistanscykling där vi täcker lite längre sträckor och jobbar lite hårdare till peppig musik. Alla kan delta men det är till din fördel om du cyklat lite längre pass förut.

Styrka och stretch består av enkla styrkeövningar med eller utan gummiband kombinerat med stretchövningar. I denna klass stärker vi upp och tänjer ut, perfekt kopmliment till all annan träning. Klassen är lämplig för alla.

Info om veckan

Pris: All träning denna vecka ingår i priset när du bokar en vistelse på aktuellt hotell denna vecka.

Datum & hotell:

25 aug - 1 sep, Levante – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn

Detta ingår:

  • All träning med gästinstruktören denna vecka
  • Träning enligt hotellets ordinarie program
  • Träningsfaciliteter och hotell i toppklass

Boka Levante - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell.  


Vem kan delta?

All gruppträning passar både nybörjare och erfarna. Intensiteten och svårighetsgraden justeras utifrån deltagarna. Du måste vara 15 år för att gå med på passen.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  


Om instruktören


 

Tore Skjerpan

Tore Skjerpen

Tore har mer än 20 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör i olika former, men har främst instruerat i gruppträning och styrkeklasser. Utöver sitt ordinarie jobb som Controller arbetar Tore för närvarande som instruktör på Rapida Balanse i Bodö, där han har arbetat som fast instruktör under de senaste 16 åren. Säker och bra träning är Tores mål som instruktör.  Dessutom är Tore angelägen om att träningen ska vara rolig och att den ska vara enkel och bidra till en god allmänhälsa. 

Under 2018 fick Tore arbetsmiljöpriset på sin arbetsplats för sitt aktiva arbete med fysisk aktivitet på arbetsplatsen, trivsel och förebyggande av sjukfrånvaro.

 

 


Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas