Välkommen till en vecka fylld med glädje och energi!

Visst låter det härligt? Följ med till Aqua Vista - powered by Playitas och njut av sol, bad och träning som får dig ladda batterierna och livskvaliteten. Les Mills Nordic Trainer Billy Magg gästar under veckan och bjuder på träning och rörelseglädje för alla. Tillsammans kommer vi träna allt från kondition till dans och styrka.


Klassbeskrivning

LES MILLS SH’BAM är klassen för dig som vill dansa, svettas och släppa loss till grym musik och enkla steg. Passar för alla oavsett träningsbakgrund. (45 min)

LES MILLS SHAPE är en lågintensiv styrkeklass med inspiration från Pilates, Barre och Power Yoga. Passet är styrt av intervaller och du kan jobba i takt med musiken eller utan. Passen bygger på att hitta en brännande känsla och stanna där så länge som möjligt. (30min)

LES MILLS BODYATTACK Genom snabba dynamiska rörelser jobbar vår kondition och uthållighet till drivande musik. Passar för alla oavsett träningsbakgrund. (45 min)

LES MILLS BODYJAM  är dansklassen utan gränser! Under klassens gång bygger vi ihop stegkombinationer för att på slutet dansa en full koreografi. Passar för dig som har deltagit på gruppträningsklasser innan. (55 min)

LES MILLS CORE Styrka för hela din core. Med hjälp av gummiband och/eller vikter jobbar vi igenom stora muskelgrupper som stärker vår core under en effektiv klass. Passar för alla oavsett träningsbakgrund. (30 min)

Styrka & kondition - Enkel styrke & konditionsträning som passar alla! Med hjälp av kroppsvikt och valbara vikter jobbar vi i intervallformat för att effektivt få med större muskelgrupper och hjärtat. Passar för alla oavsett träningsbakgrund. (30 min)


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Datum & hotell: 

15-22 nov, Aqua Vista - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår: 

  • All träning under veckan med gästinstruktör Billy Magg.   
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

BOKA

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktören


 

Billy Magg

Billy Magg

Billy Magg jobbar som internationell Trainer och Presenter för Les Mills och har över 10 års erfarenhet som instruktör. Han presenterar på olika event världen över och har det senaste året medverkat på flera masterclass videos. Han älskar känslan och gemenskapen man får av att träna med andra och vara ett med musiken. Kom och upplev energin! 

 


Om hotellen


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas