Drömvecka med Apollo Camp

Levante – powered by Playitas, Rhodos

Apollo Camp våren 2024 – alla kvinnors drömvecka! Få ny energi, starkare kropp och sinne efter en vecka med träning, härlig gemenskap, god mat och återhämtning i solen!


Om veckan

Vi ska till vårt fantastiska Apollo Sports-hotell, Levante - powered by Playitas, som ligger på Rhodos östkust. Perfekt beläget i lugna omgivningar vid Afandoustranden, med ett stort utbud av sport- och träningsmöjligheter, en härlig stenstrand och generösa poolområden. På detta hotell har vi allt vi behöver för en framgångsrik träningsresa. Boka idag och börja ladda upp för en oförglömlig resa! Vi fyller dagarna med inspirerande träningspass, avkoppling, sol, bad, prat med vänner, shopping och god mat. Välj vilka pass du vill vara med på baserat på dagsform och humör - du bestämmer själv vad du vill vara med på. Målet är att du skall komma hem ifrån resan med ny motivation, energi – och i fantastisk form!

Det finns alltid möjlighet att skala upp eller ned nivån på passen. Prova på yoga, boxning, styrketräning med gummiband, cirkelträning, bungee, core, dans, zumba eller crosstraining - under veckan hittar du garanterat något som du tycker är roligt!


Passbeskrivningar

Du bestämmer själv hur mycket du vill träna och väljer pass efter dagsform och humör.

Passbeskrivningar

*Vi förhåller oss för eventuella ändringar i programmet.


Vem kan följa med?

Du behöver inte vara i toppform för att följa med på den här resan, eftersom vi anpassar träningen till din nivå. Det är helt frivilligt att delta på träningsklasserna, och du är med precis så mycket eller lite som du själv vill. Det viktigaste är att du lyssnar på din kropp denna vecka, vi alla kommer med olika träningsbakgrund och förutsättningar.

Om du reser själv kommer du inte behöva känna dig ensam - vi kommer att lära känna varandra väl och du kommer definitivt att få nya vänner och bekantskaper under veckan! Det kommer också finnas egentid för avkoppling och möjlighet att göra precis det du känner för under dagen.

OBS! Campet leds av norska tränare och passen kommer att hållas på norska - du bör därför förstå norska för att få ut det mesta av denna veckan.

Pris från: 15 998 :- 

Datum & hotell:  

28 april 2024, Levante - powered by Playitas

5 maj 2024, Levante - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Inkluderat:

  • Flyg tur & retur  
  • Mat ombord på flyget  
  • Bagage + handbagage  
  • Transfer tur & retur  
  • Boende i delat dubbelrum/lägenhet på Levante - powered by Playitas  
  • Halvpension (frukost & middag) 
  • Ledarledd träning enligt program
  • Ordinarie utbud på hotellet

*Enkelrumstillägg 3000,- 

Resan är fullbokad!

SE VÅR TRÄNINGSKALENDER

Se mer av tidigare resor

Gå med i vår Facebook-grupp inför resan – se bilder, lär känna instruktörerna, chatta med tidigare och blivande deltagare!

Gå till Facebookgruppen


Instruktörer

Cathrine Wilhelmsen

Cathrine Wilhelmsen har arbetat som gruppträningsinstruktör sedan hon var 20 år gammal. Hon älskar att motivera och instruera folk till rörelseglädje. Hon har som mål att skapa glädje och underhållning i sina träningspass. Träningsglädjen är en gemensam nämnare i alla Cathrines pass, hon älskar att kombinera träningen med inspirerande musik.

Instruktör på Apollo campet den 28 april till 5 maj och 5 maj till 12 maj 2024.

Daniel Gjerde

Daniel har drivit Lets Yoga i 10 år, håller yogaskola, utbildar inom barnyoga och håller retreats och yogaklasser i Oslo. Hans passion är att bygga visdom och kärlek genom minfulness, fysisk aktivitet och andningstekniker. Passen är för alla och du kommer att få fysiska och utmanande övningar, ärlighet och skratt. 

Instruktör på Apollo campet den 28 april till 5 maj 2024

Kristina Slåtsve

Kristina Slåtsve har arbetat som instruktör inom de flesta träningsformerna sedan aerobicens ungdom. Hon är utbildad läkare och arbetar på medicinsk avdelning på Nordlandssykehuset i Bodø, men brinner för fysisk aktivitet och förebyggande medicin. Hon finner sitt sanna jag när hon instruerar till hög musik och bas i träningslokalen. Hon inspireras av att se vad andra kan åstadkomma och bemästra. Kristina tror att varierad träning, känslan av att bemästra utmaningar och möjligheten att se potentialen utgör grunden för en stark och glad kropp.

Stine Hartmann

Stine är en energiknippe som är utbildad personlig tränare vid Akademiet for Personlig Trening. Sedan hon var liten har hon varit aktiv inom olika idrotter, allt från basket till tennis. Hon brinner för att göra träning till något roligt och älskar att motivera andra att göra sitt bästa!

Instruktör på Apollo campet 28 april till 5 maj 2024.

 

 

Lars Rune Haslestad

Lars Rune Haslestad har arbetat som personlig tränare i många år och arbetar nu som tränare på Olympiatoppen Östlandet. Som tränare är han mycket engagerad i att du ska ha roligt och känna att du klarar av det du tar dig an. Han älskar alla former av rörelse, men är bättre på styrke- och konditionsträning än på dans.

Instruktör på campet 5-12 maj 2024

Astrid Salthaug

Astrid Salthaug har bred kunskap om yoga och har undervisat på en rad yogaresor, träningshelger och event i Norge och utomlands. Hon är utbildad yogainstruktör inom Vinyasa yoga, Restorative yoga, Yin yoga, meditation och yoga nidra. Dessutom är hon certifierad "breathwork facilitator", personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Ett perfekt tillskott på en träningsresa! Hennes pass är inkluderande och lägger stor vikt vid att verktygen från yoga kan vara användbara för alla.

Instruktör på campet 5-12 maj 2024.

Tonje Lien Wold

Tonje Lien Wold. I Tonjes värld ska fysisk aktivitet framför allt vara roligt och ge känslan av att bemästra det man gör. Hon tror att man lättare når dit om man är medveten om hur man känner sig när man springer, lyfter eller ligger i savasana. Hon är en allsidig instruktör som instruerar i de flesta träningsformerna och till vardags arbetar hon som journalist och fotograf.

Instruktör och koordinator på campet 28 apr til 5 maj 2024.

Marius Baklid

Marius Baklid har arbetat inom träningsbranschen sedan 2008 och älskar verkligen träning och den livskvalitet som en träningsfylld livsstil ger. Han erbjuder personlig träning och ett brett utbud av gruppträningspass och kallas ofta "prinsen av Elixia" för sitt stora engagemang och fokus på att främja hälsa. Han är positiv, ödmjuk och engagerad, och han möter medlemmarna där de är, här och nu, för att arbeta tillsammans mot ett mål. Han gillar att arbeta funktionellt och skapa variation i träningen. Han är även utbildad sjuksköterska.

Instruktör på campet 28 apr - 5 maj & 5-12 maj 2024.


Hotellet

 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas