Latino-week med Fernando Brito

Zumbakungen Fernando Brito är tillbaka på Cavo Spada i sommar! Häng med på en festlig vecka fylld av Zumba och Latinklasser i olika format. Allt med garanterad rytm, garanterad värme och garanterat pulshöjande effekt! Bring on the Fiesta!

WARNING! Fernandos classes are highly addictive 


Program

Under veckan erbjuder vi 2 pass dagligen mellan 7-12 juli. Zumba 4gr, Zumba Step 2gr, Aqua Zumba 3gr,  Latin Dance 2gr, Danzy 1gr


Klassbeskrivning                                    

 • Zumba fitness - Träningspass med enkla steg till härlig musik. Latinamerikanska rytmer karaktäriserar danspasset som ger workout för hela kroppen.
 • Zumba Step - Med enkel koreografi stärker man rumpa och ben med Zumba steg mixat med enkla step up rörelser.
 • Aqua Zumba - Eftersom vattnet ger motstånd blir det en rejäl genomkörare av hela kroppen, mage och ryggmuskler får jobba extra hårt. Dans, glädje och skonsam träning.
 • Latin Dance - Ett fartfyllt pass till medryckande musik. Steg inspirerade från latinamerikansk dans. Vi bygger upp en koreografi under passet.
 • DanZy – En motiverande och pulshöjande gruppträningsklass uppbyggd av olika tracks innehållande de roligaste dansstilarna till de bästa hitsen genom tiderna. Koreografierna är okomplicerade och logiska samt presenteras pedagogiskt och motiverande. 

Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 6-13 juli 2019 Cavo Spada, Kreta

Hotell: Cavo Spada, Kreta

Det här ingår:

 • All träning är gratis
 • Boka bara flyg och boende
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • För alla nivåer – alla kan delta
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Fernando Brito

Internationell presentatör. Utbildad idrottslärare. S.A.F.E licensierad. Tvåfaldig svensk mästare i aerobics. Presentatör i bl a Chile, Brasilien, Italien, Spanien, Turkiet, Grekland och Sverige. Licensierad Zumbainstruktör.  Fernando turnerar  med sina speciella Latinopass och gör träningen till en fest!. En av grundarna till AerobicWeekends Sweden.

Om Cavo Spada

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har ett utmärkt strandnära läge och erbjuder en bekväm semester. Här bor du med All Inclusive, nära hotellets spa som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det mycket bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande omgivningarna.