Strong body & mind

Elsa Hassler

La Pared gästas av hälsoprofilen och underläkaren Elsa Hassler! En vecka fylld av energi, motivation och rörelseglädje. Här får du möjligheten att kombinera svettiga styrkepass, harmonisk yoga och utforskande meditationer. En vecka som bjuder in till att utveckla både fysisk och mental styrka tillsammans med Elsa som coach. 


Klassbeskrivningar

WOD betyder Workout of the day, och innebär crossfitinspirerade pass med både styrka och pulshöjande inslag. Ett utmanande pass som kommer anpassas efter din förmåga. 

Yoga och meditation låter dig landa i ett lugnt och skönt flöde på yogamattan med fokus på rörlighet och andning. Avslutas med 10 minuters mediation där du får utforska ditt inre. 

Core är kärnan av kroppen. En stark kärna, en stark grund, är essentiellt. Effektiva övningar i ett lugnare tempo med fokus på styrka och kvalitet.  

Yinyoga är en lugn och meditativ klass där vi stannar länge i varje position och arbetar med kroppens organ, vår bindväv men även mindset. Här ges du möjlighet till stillhet, återhämtning och reflektion. 

Strength med basen i hantlar och skivstänger, är ett pass som utmanar dig på din egen nivå. Gör dig beredd för att ta i ordentligt, men självklart med god teknik. 


Program

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

Datum & Hotell:

27 okt - 3 nov 2023, La Pared - powered by Playitas

8-15 dec 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:                                           

  • All träning under veckan med gästinstruktör Elsa Hassler
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Elsa Hassler är underläkaren och hälsoprofilen från Luleå som inspirerar till välmående med ett bredare perspektiv. Med stor passion för hälsa har Elsa utbildat sig både inom medicin, kost och träning. Idag sprider Elsa kunskap på sin Instagram @elsahassler och i podcasten Lyckans Läkare. Hennes budskap handlar om att hitta en balans i livet med hjälp av mental träning, en stark kropp och glädje till livet. CrossFit och yoga är Elsas två huvudsakliga fokusområden inom träning. 

Varmt välkomna att utforska och utveckla din hälsa tillsammans med Elsa!

 


Om hotellen

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas