Full body workout

Camilla Annaniassen

Följ med på en riktig svettfest tillsammans med den norska instruktören Camilla som kommer att coacha dig genom olika roliga och utmanande pass denna vecka!


Klassbeskrivningar

Styrka med och utan vikter/motstånd

Tabata är en intervallträningsform där vi jobbar 20 sek i hög intensitet och vilar 10 sek

Cirkelträning med och utan utrustning, här jobbar vi med hela kroppen i olika stationer

Bootcamp är ett litet tuffare pass för hela kroppen, här har du chansen att pressa dig till max

Abs & ass här tränar vi bål- och sätesmuskulaturen

Core är ett pass där vi jobbar med att stärka bålen, rygg-, höft- och magmuskler

Kettlebells är en klass där vi jobbar med kettlebells som motstånd. Har du aldrig tränat med kettlebells förut så hjälper coachen dig att anpassa övningarna för din nivå.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​ 


Hur bokar jag & vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. 

Information om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan.  

Datum & hotell: 

19-26 maj 2024, Levante - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm

Detta ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören  
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program  
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Levante – powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Camilla Annaniassen

Camilla Annaniassen

Camilla Annaniassen är utbildad inom marknadsföring och har arbetat i mediebranschen i flera år. Hon led av kronisk migrän, vilket gjorde att hennes vanliga kontorsjobb var tufft. 2021 tog hon steget, utbildade sig till personlig tränare, dietist och rehabtränare och sa upp sig från sitt jobb.  Hon började som personlig tränare på ett gym och gjorde även onlinecoaching. Camilla är en energisk person med många leenden på lager. Hon är mån om att kroppen ska vara i balans både fysiskt och mentalt och hon älskar verkligen den nya vardagen där hon kan hjälpa andra människor till en mer fysiskt aktiv vardag.

Se mer av camilla på hennes instagramkonto: @camilla.annaniassen


Hotellet

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas