Pump, Step & Dance

Charlotte Carlén

Denna vecka är en riktig gott och blandat-påse av alla våra favoritklasser. Har du letat efter en resa som kombinerar de populäraste Les Mills-klasserna med svettiga HYROX pass och kanske lite dans – som grädde på moset? Med andra ord har du precis hittat en vecka som passar för hela familjen. Följ med Charlotte Carlén, internationell Master Trainer för Les Mills till våra Apollo Sports-hotell för en vecka fylld till bredden med härliga träningspass.


Klassbeskrivningar

LES MILLS STRENGTH DEVELOPMENT är en klass med fokus på styrka och på att bygga muskler, hypertrofi samt att skapa muskelkraft. Ett koncept där klassisk gymträning möter gruppträningens fördelar. Tänk dig styrketräning i gymmet fast i gruppträningssal och mycket effektivt. Grundövningar som marklyft, knäböj, utfall, axelpress, frivändningar och så vidare fast med få repetitioner och tunga vikter. Vi jobbar i ett varierat repsantal med olika tempon i olika set. Vi jobbar inte i takt till musiken men med ett bestämt tempo i en viss tidsintervall. (45 min)

LES MILLS BODYBALANCE är en blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates. Noggrant strukturerade serier av rörelser och positioner med kontrollerad andning till modern musik. Klassen ger dig förbättrad flexibilitet, balans och styrka. Klassen avslutas med en avslappning/meditation. 

LES MILLS BODYPUMP är en klass som fokuserar på uthållig styrka. Här jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt och roligt sätt till musik. Med fokus på låg belastning och högt antal repetitioner går vi igenom Ben, Bröst, Rygg, Axlar, Biceps, Triceps, Mage.

LES MILLS DANCE är ett 45-minuters pass med hög energi som kommer utmana och få dig att röra dig rejält samtidigt som du har riktigt kul. Varje klass innehåller 10 fristående låtar, var och en introducerar en ny koreografi. Klassen är fördelad på tre konditionstoppar där vi kan köra på till 100 % samt en uppvärmning samt en nedvarvning. LES MILLS DANCE innehåller innovativa dansrörelser som följer musik inspirerad av globala dansgenrer.

STEP utövas på en step up bräda där du går upp och ner i olika koordinationsövningar till härlig musik. En dansklass på stepbräda, helt enkelt!


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser ensam kommer du aldrig att vara ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningskompisar och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och du deltar i det du vill. Alla kan delta i de olika passen, oavsett nivå och du bestämmer själv tempot längs vägen. Från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:

11-18 jun 2024, Playitas Resort

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Det här ingår: 

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected] 


Om instruktören


 

Charlotte Carlén, Internationell Master Trainer för Les Mills och en mångsidig träningsprefessionell som har dedikerat sitt liv att inspirera och hjälpa människor att nå sina mål.
Som gruppträningsinstruktör har Charlotte en unik förmåga att skapa energifyllda och motiverande träningspass, med en stor skopa humor och glädje där alla känner sig utmanade och välkomna.
Då hon är en välutbildad Personlig Tränare och Beteendevetare så är hennes coaching holistisk och dynamisk. 
Charlotte är också nordisk ambassadör för tävlingsformen HYROX som kombinerar funktionell träning och löpning.


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort