Långdistansvecka med Simcoachen

Sivota Retreat – powered by Playitas, Sivota

NYHET! Följ med på vår första Långdistansvecka! Tillsammans med riktigt erfarna instruktörer beger vi oss till fantastiska Sivota Retreat – powered by Playitas på Grekiska fastlandet.
Denna sim- och njutarsemester är baserad i den pittoreska byn Sivota och under veckan tar vi oss fram i det turkosa vattnet i Joniska havet. Här finns det fina kustremsor åt båda hållen att utforska, kristallklara vatten och behaglig temperatur.


Veckans simningar

Varje dag har vi ca 5-10 km framför oss där vi utlovar fantastiska sim med fokus på hur vi kan bli bättre simmare/swimrunners. Vi har både sim och swimrunexperter i vårt tränarteam som kommer peppa, guida och utmana dig. Vid ett par tillfällen kommer vi ge oss av från Sivota, ett av målen under veckan är magiska ön Antipaxos runt (ca 10,5 km).
Tre gånger under veckan erbjuds även swimrunträning med ett par av världens duktigaste swimrunners som coacher. Under veckan erbjuds även teknikträning i pool.


Vem kan delta?

Denna vecka är för dig som gillar att simma längre sträckor och tränar simning kontinuerligt. Du kanske tränar/tävlar i swimrun (tex ÖtillÖ), vill träna upp dig inför ett längre lopp i öppet vatten (Vansbro 10K eller Vidösternsimmet) eller så älskar du helt enkelt långdistanssimning.

Pris från: 17 998:-

Datum: 31 maj - 7 juni 2024 Fullbokad!

Avreseort: Stockholm & Göteborg

Hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas

Flygtider: Se flygtiderna här

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur (inkl. bagage)
  • Transfer
  • Mat ombord på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program. 

​​* Enkelrumstillägg 4000:-

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Om ledarna


 

Simcoachen

Hos Simcoachen finner du den hjälp du behöver för att utvecklas i din simning – oavsett om du är nybörjare med respekt för vatten, ungdom som simtävlar, triathlet som vill utvecklas vidare, proffs som vill ta sig till Ironman Hawaii eller helt enkelt bara önskar en schysst simning som motionsform. Vi har metodiken och kunskapen som passar din nivå och lyssnar självklart på dina behov. Vi fixar din simning, helt enkelt!

Tre ledare är med från Simcoachen (varav en finns på en SUP/kajak ute till havs) samt att vi simmar tillsammans i mindre/större grupper - vi har alltid en simbuddy som vi har koll på/blir kollad av.

Helen Wikmar

Helen Wikmar är kvinnan som fick nog en dag för 10 år sedan och började träna, sprängde mentala gränser och som sa upp sig på sitt jobb. Efter det har Helen deltagit i 20 ÖtillÖ-tävlingar och varit på pallen på VM i swimrun. Helen är även en meriterad Ironman. Nu jobbar hon på ARKSPORTS och vet exakt vad man ska ha för prylar på swimrun, triathlon och öppet vatten. Med en sprudlande energi pushar hon dig framåt när du behöver det som bäst!

Max

Max är talangen som under tre år jobbade sig upp mot toppen och kunde titulera sig världsmästare i swimrun 2022. Sedan dess har han vunnit allt som går att vinna inom sporten och blev världsmästare igen 2023. Max kommer coacha dig både i simning under veckan men framför allt i swimrun om du väljer att deltaga på de passen. 


Om hotellet


Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas