Dans- & Träningsvecka med Mårten Nylén & Tony Irving

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels, Kreta

Succéresan med vår folkkära danskung Tony Irving och superstjärnornas favoritcoach och tränare Mårten Nylen, är nu tillbaka!
Vi återvänder till fantastiska Cavo Spada i Kolymbari på Kreta, där vi fyller en vecka med härlig dans och kvalitativ träning, inspirerande föreläsningar och god mat. 

Vi rekommenderar dig att boka snabbt, förra resan blev fullbokad snabbare än Tony hann säga "cha cha cha".


Om resan

På denna resa kommer du få att svänga på höfterna till peppande musik, träna smart och skapa förståelse för hur man anpassar sin träning. Dagarna fylls av energigivande dansklasser, kvalitativa träningspass, uppiggande vattenträning samt inspirerande och berörande föreläsningar. 

Cavo Spada ligger precis på klapperstensstranden i närheten av Kolymbari, och utmärkande för hotellet är den lilla poolbaren på piren i mitten av hotellområdet. Här ses vi ofta för en iskaffe eller en god drink och härligt snack, för en viktig del av vår vecka tillsammans är ett av Retreafys ledord: Gemenskap. Så packa ner träningskläder, badkläder och solkräm - det är klart du ska med på denna resa!


Klassbeskrivning:

Smart Träning är en supersmart funktionell styrketräning där samtliga övningar går att anpassa efter nivå och syfte för att skapa bästa effekt. Du tränar styrka, rörlighet, puls, balans och koordination.

Floor Barre är ett helkroppspass där vi kombinerar rörelser från yoga, Tai Chi och balett. Här fokuserar vi på enkla effektiva rörelser i lederna. 

Latin Fusion där vi kombinerar följande: 
SaRuSa är en blandning av Samba, Rumba & Salsa-koreografier med fokus på midja, höfter, rumpa och ben. Detta är en dansform med mycket fart samtidigt som det är ett otroligt roligt sätt att träna både kropp och knopp.

Cuban Heat är klassen där vi kombinerar afrikanska och kubanska danser med fokus på överkropp och flexibilitet. Här tränar vi hjärtat samtidigt som vi har kul!

Dance Fever där vi kombinerar följande: Disco Fever är en klass med medelhög intensitet. Klassisk aerobics till 70-tals musik. Dansa dig själv i form och fortsätt dansa hela livet!

Broadway Fever skulle vi kunna översätta till Its Show time! Vi dansar en del av broadways mest klassiska koreografier. Its all about Broadway! Big, bold and beautiful rörelser och samtidigt kliver vi ut ur vår comfort zone och försöker hitta vår inre showman.


Vem kan delta?

Det bästa med denna resa är att alla kan delta! Kom precis som du är. Gillar du rytm, musik, träning & dans och vill starta sommaren i solen med ett leende på läpparna? Då är detta resan för dig! 

Info om resan:

Pris från: 16 998:- 
Resan är fullbokad!

Datum: 25 maj - 1 juni 2024

Hotell: Cavo Spada

Avresa från: Göteborg & Köpenhamn 
Flyget från Arlanda är fullbokat!

Det här ingår

  • Flygresa tur och retur
  • Boende med del i dubbelrum
  • All Inclusive
  • Transfer tur och retur
  • Måltid ombord på planet
  • ​Träning, föreläsningar och andra aktiviteter enligt program

Alla enkelrum är slutsålda!

Se våra andra resor här!

Kontakta oss: [email protected]

OBS: Begränsat antal deltagare. 
Vi reserverar oss för slutförsäljning.Vi följer med på resan

 

 

Tony Irving

Tony Irving är en karismatisk TV- och radioprofil. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär person. Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar i dans. En av Tonys stora passioner är att främja dans i samhället. Han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.

Mårten Nylén

Superinspiratören, känd från tv-programmet Biggest Loser Sverige, som programledare i tv-programmet Ninja Warrior och som hälso- och träningsexpert på Aftonbladet och i tv4. Han är även coachen och PTn som coachat kändiseliten till toppform under många år och har en milslång referenslista full av välkända namn. Will Smith, Red One, Mabel, Darin, Veronica Maggio, Daniel Ek och Petter för att nämna några. Idag jobbar han med utveckling inom hälsa och föreläser världen över.


Om hotellet

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels