Dans- & Träningsvecka med Tony Irving & Mårten Nylén

Nu har du chansen att åka på en helt magisk träningsresa ledd av folkkära danskungen Tony Irving, ihop med Superstjärnornas favoritcoach och tränare Mårten Nylen!

På denna resa kommer du få att svänga på höfterna till peppig musik, träna smart och skapa förståelse för hur man anpassar sin träning samt inspireras av spännande föreläsningar och workshops. Och det bästa av allt är att inga förkunskaper krävs utan alla kan vara med oavsett nivå och förmåga.


Veckans innehåll

Dansklasserna kommer att ledas av Tony & "Smart Träning leds av Mårten.
Utöver klasserna kommer det även bli inspirerande föreläsningar med båda ledarna.

Smart Träning: En supersmart funktionell styrketräning där samtliga övningar går att anpassa efter nivå och syfte för att skapa bästa effekt. Du tränar styrka, rörlighet, puls, balans och koordination.

Floor Barre: Ett helkroppspass där vi kombinerar rörelser från yoga, Tai Chi och balett. Här fokuserar vi på enkla effektiva rörelser i lederna. 

Latin Fusion: 
SaRuSa: Samba, Rumba & Salsa koreografier med fokus på midja, höfter, rumpa och ben. Detta är en dansform med mycket fart samtidigt som det är ett kul sätt att träna både kropp och knopp.

Cuban Heat: Här kombinerar vi afrikanska och kubanska danser med fokus på överkropp och flexibilitet. Här tränar vi hjärtat samtidigt som vi har kul!
 

Dance Fever:
Disco Fever: En klass med medelhög intensitet. Klassisk aerobics till 70-tals musik. Dansa dig själv i form eller fortsätt dansa hela livet!

Broadway Fever: Its Show time! Vi dansar en del av broadways mest klassiska koreografier. Its all about Broadway! Big, bold and beautiful rörelser och samtidigt kliver vi ut ur vår comfort zone samtidigt som vi försöker hitta vår inre showman.


Vem kan delta?

Alla kan delta och gillar man rytm, musik och att skratta så är detta resan för dig


 

Pris: 15 498:- 

Datum: 27 maj – 3 juni 
4 platser kvar!

Avreseort: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn 

Hotell: Cavo Spada

Det här ingår

  • Flygresa tur och retur
  • Boende med del i dubbelrum
  • All Inclusive
  • Transfer tur och retur
  • Måltid ombord på planet
  • ​Träning, föreläsningar och andra aktiviteter enligt program

* Enkelrumstillägg 3000:-

Boka resan här!

Kontakta oss: [email protected]Vi följer med på resan

 

 

Tony Irving

Tony Irving är en karismatisk TV- och radioprofil. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär person. Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar i dans. En av Tonys stora passioner är att främja dans i samhället. Han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.

Mårten Nylén

Superinspiratören, känd från tv-programmet Biggest Loser Sverige, som programledare i tv-programmet Ninja Warrior och som hälso- och träningsexpert på Aftonbladet och i tv4. Han är även coachen och PTn som coachat kändiseliten till toppform under många år och har en milslång referenslista full av välkända namn. Will Smith, Red One, Mabel, Darin, Veronica Maggio, Daniel Ek och Petter för att nämna några. Idag jobbar han med utveckling inom hälsa och föreläser världen över.


Om hotellet

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels