Apollo Sports SOLO

Levante - powered by Playitas, Rhodos

Res själv, men inte ensam. Apollo Sports SOLO är konceptet för oss som vill resa iväg själva, men samtidigt ha tryggheten och gemenskapen av att resa i grupp. Vill du samla nya minnen, erfarenheter och bekantskaper, tillhöra en gemenskap och åka på utflykter? Tycker du om träning, god mat och vackra omgivningar? Då är Apollo Sports SOLO som skräddarsytt för dig!


Om resan

Vi åker till den grekiska älskade ön Rhodos! Här finns förutom hotellets stora utbud av träning och sol och bad fina möjligheter för löpning, cykling och strosande i olika delar av mysiga Rhodos. Alla träningsfaciliteter ligger inom gångavstånd och under dagarna finns det mängder av härliga klasser att välja mellan. Du som är med på SOLO-resorna har utöver gruppens egna pass, även tillgång till alla hotellets träningsklasser.

Med Apollo Sports SOLO har det aldrig varit enklare att resa iväg på egen hand. Här får du tryggheten av att resa i grupp, med erfarna moodmanagers och instruktörer som ser till att du är i trygga händer från första stund, medan du har pirret av att resa iväg på egen hand. Vi tar oss ut på picknick i solnedgången, lyssnar på inspirerande föreläsningar, svettas i WOD boxen, cyklar genom vackra omgivningar och umgås med cavamingel och andra festliga aktiviteter. Allt i gott sällskap av nya bekantskaper!  Här deltar du precis så mycket eller lite som du själv vill.


Veckans program

Det finns inget fast program för våra SOLO-veckor, alla veckor ser olika ut och vi anpassar oss och justerar programmet efter respektive hotell. Under SOLO-resorna vill vi erbjuda möjligheten att testa på så mycket olika träningspass som möjligt, samt möjligheten att följa med på utflykter för att utforska varje destination.

SOLO är resan för dig som vill utforska, testa nytt och inspireras i en trygg gemenskap.


Vem kan delta?

Alla kan delta! På Apollo Sports SOLO samlas alla oavsett ålder, kön och träningsvana. Våra instruktörer anpassar träningen så att alla kan vara med, och här tillåts ingen att hamna efter på utflykterna. Har du någonsin funderat på att resa själv, men att steget varit lite för stort? Då är detta resan för dig, det är klart du ska med!

Pris från: 14 998:-

Datum: 5-12 juni 2024

Endast 3 platser kvar!

Avresa från: Stockholm & Göteborg 

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i enkelrum på Levante - powered by Playitas
  • All inclusive
  • Ledarledd träning enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

BOKA

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Michaela Sperring är koordinator samt mental & personlig Tränare med fokus på ledarskap och utveckling.
Hon koordinerar flera av Apollo Sports Resor och har varit med och utvecklat vårt SOLO-koncept från start.

Michaela är uppvuxen på fotbollsplanen och redan som 4 åring var målet att spela i landslaget. Det kom en knäskada i vägen och tack vare den har hon nu drivit eget företag i 8 år. Idag handleder hon elitidrottare, företagare och privat personer i deras jakt på utveckling och resultat.

Som person är hon otroligt driven, målmedveten och du ser tydligt att hon brinner för det hon gör! Utstrålning, professionalism och kunskap gör att hon berör och inspirerar hon deltagarna under veckan!


Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas