LES MILLS TRAINING CAMP

Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos

NYHET! Följ med Les Mills till den genuina grekiska ön Limnos och en vecka med träningsklasser i absoluta världsklass. Här väntar några av världens bästa gruppträningsinstruktörer med de allra nyaste releaserna på dina favoritklasser. På vårt sporthotell Porto Myrina - powered by Playitas kommer vi skapa minnen för livet med likasinnade människor som delar passionen för hälsa och välbefinnande.


Om resan

I maj möter vi våren med LES MILLS på ön Limnos i Grekland. Hotellet ligger på bästa läge vid havet, i grönskande omgivningar bara en kort promenad från hamnstaden Myrina.

På denna resa har vi med oss stjärnorna du ser på Les Mills gruppträningsscener runt om i världen. Här har du möjlighet att ta del av en gott och blandat-påse med dina favoritkoncept, i otrolig miljö och med havet som bakgrund. Vad sägs om en vecka fylld med favoriterna BODYJAM och BODY COMBAT, våra nya koncept LES MILLS SHAPE & LES MILLS DANCE, och givetvis klassiker som BODYPUMP och BODYBALANCE?

Under veckan njuter vi av allt det en semester till Grekland bör innehålla. Vällagad, hälsosam grekisk mat, högkvalitativ träning, tid för återhämtning i solstolen mellan träningspassen och möjlighet att upptäcka Limnos oemotståndliga charm. Varje dag kan du välja mellan mängder av klasser, och på kvällarna äter vi middag tillsammans i hotellets resturang. Så fyll väskan med träningskläder, och gör dig redo för en vecka fylld till bredden med inspiration och härlig gemenskap.


Är du LES MILLS-instruktör?

Som LES MILLS-instruktör kan man tillgodoräkna sig träningsresan som en kvartalsutbildning, då vi kommer att köra de allra senaste releaserna.
Glöm inte att ange i bokningsformuläret om du kommer att genomföra resan som din kvartalsutbildning.


Klassbeskrivningar & program

Klassbeskrivningar Program

Preliminärt program presenteras här inom kort! Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.


Vem kan delta?

Det bästa med denna resa är att alla kan delta! Kom precis som du är. Tycker du om att träna och vill starta sommaren i solen med ett leende på läpparna? Då är detta resan för dig! Resan passar alla, oavsett nivå och tidigare träningsvana. Här samlas såväl erfarna instruktörer som de som precis hittat till gymmet och varit med på sitt första gruppträningspass. 
 

Info om veckan

Pris från: Pris från 13 498:-

Datum: 12-19 maj 2024 Fullbokad!

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:  

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

*Enkelbäddstillägg om 4000:- tillkommer vid enkelrum.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Simon Nilsson arbetar som Trainer, Presenter & Assessor för Les Mills Nordic och har varit Instruktör/Coach i 14+ år. Han har också arbetat som gruppträningskoordinator i över 10 år. Sommaren 2023 presenterade Simon på Masterclassinspelningen av BODYATTACK 122 under Les Mills Live i Los Angeles! 

Billy Magg jobbar som internationell Trainer och Presenter för Les Mills och har över 10 års erfarenhet som instruktör. Han presenterar på olika event världen över och har det senaste året medverkat på flera masterclass videos. Han älskar känslan och gemenskapen man får av att träna med andra och vara ett med musiken. Kom och upplev energin! 

Jonna Liljeroth

Claudia de la Mau är en av Les Mills Master Trainer & Presenters. Sedan 11 år tillbaka har hon fullkomligt ägt gruppträningsscenen och coachat tusentals människor genom energiska, intensiva klasser så som BodyCombat, BodyJam och Sh’Bam, men också lugna och avslappnande klasser så som Body Balance.
Det absolut bästa hon vet är att göra människor glada genom musik och rörelse, och det lovar vi att du kommer märka när du är med på hennes träningspass.
Dans är hennes absoluta expertis, och något hon ägnat hela sitt liv åt. När Claudia, med hela sin erfarenhet som en av världens bästa gruppträningsinstruktörer, intar scenen på våra sporthotell – så lovar vi att energin på hotellet förvandlas till något av sällan skådat slag.

 

 

 

Hanna Lundh arbetar som trainer och internationell presentatör för Les Mills Nordic där hon representerar bl.a BODYJAM, BODYCOMBAT, BODYBALANCE och GRIT. För Hanna handlar gruppträning om att skapa minnen, känna att man lär sig och dela rörelseglädje tillsammans. Stort hjärta, hårt arbete och lätt till skratt är något man kan förvänta sig hos henne.

Eerika Bui är en av våra Finska Les Mills Master Trainers sedan många år tillbaka, hennes program är RPM och SPRINT.
Hon älskar att motivera människor och gör det genom att hon utmanar sig själv varje gång hon undervisar en klass. Gruppträning är Eerikas största passion, för då får en chans att träna tillsammans med människor som delar hennes passion. Eerika undervisar sina klasser med stor kärlek och lycka.

Elin Hellström kommer från Visby, Gotland. Har jobbat med gruppträning i snart 20 år och älskar det lika mycket fortfarande. Sedan 2012 har Elin jobbat för Les Mills Nordic som utbildare och presentatör. Hon har även jobbat som dansare och personlig tränare men gruppträning har alltid funnits där som en naturlig del. Oavsett tränings eller kunskapsnivå så för gruppträningen oss tillsammans. Vi förlorar oss i stunden och ger våra kroppar styrka, energi och glädje! 

Fanny Åhlund är tränare för Les Mills Nordic. För henne är den bästa träningen den man får göra tillsammans med andra! Den när vi får sprida och dela energi och inspieras av varandra till att göra det där lilla extra eller testa något nytt.
Under denna vecka ligger hennes fokus på att få deltagarna att skratta, svettas och skapa härliga minnen tillsammans.


Om hotellet


 

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas