Yoga & training week

Unna dig själv en hälsosam semestervecka! Under denna vecka får du delta i varierande träningspass med den erfarna gästinstruktören Hillevi Lindelöf. Morgonyoga, tuff styrketräning och funktionella klasser erbjuds. Du lägger ribban där det passar dig, och alla är välkomna att delta! All gruppträning passar både nybörjare och erfarna. Intensiteten och svårighetsgraden justeras utifrån deltagarna. Du måste vara 15 år för att gå med på passen.


Klassbeskrivningar 

Total body workout - Med olika typer av redskap samt olika upplägg så utmanas din styrka, koordination och kondition. Klassen har stor variation, både längden på intervallerna och övningarna samt redskapen varierar från gång till gång. Total body workout är en rejäl utmaning, oavsett hur vältränad du är. Passar alla – oavsett erfarenhet.

Leg Challenge - Leg Challenge är det perfekta passet om du gillar att träna hårt och tidseffektivt. Du tränar högintensivt med fullt fokus på lår och rumpa. Förbered dig på ett pass där pulsen stiger och svetten lackar. Passar alla – oavsett erfarenhet.

Yoga Yin - Yoga Yin är en återhämtande yogaform som handlar om att stilla kropp och sinne. Yoga Yin kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. Yoga yin passar alla.

Core Challenge - Core Challenge är ett träningspass med fokus på bålmuskulaturen där du tränar utan redskap. Fokus att bygga en stark rygg, stabil bål samt god hållning. En stark bål (core) är en viktig nyckel till mycket; till exempel att lyfta tungt, löpa med bättre teknik och känna sig stark och smärtfri i vardagen. Klassen passar dig som vill ha utmanande och funktionell träning. 

Yoga Flow – En fysisk yoga där du rör dig mjukt och dynamiskt in och ut ur olika yoga-positioner samtidigt som du fokuserar på din andning. Yoga är en flera tusen år gammal träningsform som används för att hitta balans, såväl fysiskt som mentalt. Yoga Flow passar alla, oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren yogi.

Veckoprogrammet

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  

Vem kan delta?

All gruppträning passar både nybörjare och erfarna. Intensiteten och svårighetsgraden justeras utifrån deltagarna. Du måste vara 15 år för att gå med på passen.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Hillevi Lindelöf   

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellet 

Om Hillevi Lindelöf

Hillevi Lindelöf brinner för att hjälpa människor hålla sig friska, starka och att inspirera till rörelseglädje. På träningspassen med Hillevi får du hjälp att både utmana och lyssna in din kropp.
Du får möjligheter att utmana din kapacitet, utifrån dina förutsättningar.

Hillevi är legitimerad fysioterapeut, personlig tränare och gruppträningsinstruktör sedan 12 år tillbaka.

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort