Kraftfull Vinyasa & återhämtande Meditation

Christina Widmark

Yogaläraren Christina från Köpenhamn gästar våra sporthotell och bjuder på härlig dynamisk och balanserande yoga för alla. Du får möjligheten att öva på att komma ut ur ditt huvud och ner i din kropp - och märka vad yogan kan göra för din hälsa, ditt nervsystem och din sömn. Det spelar ingen roll om du är en erfaren yogi eller aldrig har testat yoga tidigare. Huvudfokuset är att må bra i kropp och själ och att utveckla din yogapraktik genom att stärka din kropp och ditt inre.


Klassbeskrivningar 

Morgon slow flow är en bra start på dagen. Vi genomgår hela kroppen med mjuka Hatha sträck och milda mini flow.

Yin yang yoga är en kombination där du både sträcker kroppens bindväv (yin yoga) och stärker kroppens muskler och led (yang yoga). Vi startar med 30 minuters styrkande flow som övergår till 30 minuters djupa sträck. Märk en upplyftande energi, ökad blodcirkulation och syreupptag - medan du förbättrar din matsmältning och ditt immunförsvar.

Restorativ Yin är en lugn och meditativ klass där vi stannar 3-5 minuter i varje position, för att arbeta föryngrande med kroppens bindväv. Här ges du även möjlighet till stillhet, återhämtning och reflektion. Varje klass avslutas med 10 minuter liggande meditation.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på Aqua Vista - powered by Playitas och La Pared - powered by Playitas under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. 

* För dig som bor på Playitas Resort under den aktuella veckan kommer vissa av klasserna med en extra avgift, enligt Playitas ordinarie program. Minst en klass per dag med gästinstruktören är kostnadsfri. Anmälan sker i sportreceptionen en dag i förväg. Var uppmärksam på att det är begränsat antal platser på klasserna. 

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören ingår.*
* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort bokas mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:

20-27 okt 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

29 mar - 5 apr 2024, La Pared - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn.

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Christina Widmark
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Boka La Pared - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellen

Om Christina Widmark

Christina Widmark är en certifierad yogalärare med utbildning både från Yogaplace och Senses i Köpenhamn. Hon har praktiserat yoga och meditation i mer än 10 år och lär ut yogapraktiker som Hatha, YinYoga, Yin/Yang och Vinyasa. Hennes undervisning är spirituell, tydlig och levereras med glädje och energi. Christina strävar alltid efter att erbjuda dig nya perspektiv i din praktik och i ditt liv. Hon är en snäll och kärleksfull person som möter alla sina elever med ödmjukhet och närvaro.

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas