Yoga & Mindfulness med Christina

Yogaläraren Christina från Köpenhamn, gästar Apollo Sports Powered by Playitas och bjuder på härlig dynamisk och balanserande yoga för alla. Du får möjligheten att öva på att komma ut ur ditt huvud och ner i din kropp - och märka vad yogan kan göra för din hälsa, ditt nervsystem och din sömn. Det spelar ingen roll om du är en erfaren yogi eller aldrig har testat yoga tidigare. Huvudfokuset är att må bra i kropp och själ och att utveckla din yogapraktik genom att stärka din kropp och ditt inre.


Klassbeskrivningar 

Morgon slow flow - är en bra start på dagen. Vi genomgår hela kroppen med mjuka Hatha sträck och milda mini flow.

Yin yang yoga - är en kombination där du både sträcker kroppens bindväv (yin yoga) och stärker kroppens muskler och led (yang yoga). Vi startar med 30 minuters styrkande flow som övergår till 30 minuters djupa sträck. Märk en upplyftande energi, ökad blodcirkulation och syreupptag - medan du förbättrar din matsmältning och ditt immunförsvar.

Restorativ Yin - är en lugn och meditativ klass där vi stannar 3-5 minuter i varje position, för att arbeta föryngrande med kroppens bindväv. Här ges du även möjlighet till stillhet, återhämtning och reflektion. Varje klass avslutas med 10 minuter liggande meditation.


Veckoprogrammet

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören ingår
* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn.

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Christina Widmark

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellen

Om Christina Widmark

Christina Widmark är en certifierad yogalärare med utbildning både från Yogaplace och Senses i Köpenhamn. Hon har praktiserat yoga och meditation i mer än 10 år och lär ut yogapraktiker som Hatha, YinYoga, Yin/Yang och Vinyasa. Hennes undervisning är spirituell, tydlig och levereras med glädje och energi. Christina strävar alltid efter att erbjuda dig nya perspektiv i din praktik och i ditt liv. Hon är en snäll och kärleksfull person som möter alla sina elever med ödmjukhet och närvaro.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort