Kraftfull Vinyasa och återhämtande meditationsvecka med Christina

Vill du ta dig till nästa nivå? Den här veckan är till för alla er som vill ta er träning till nästa nivå. Du kommer att få möjlighet att prova både stressfrigörande Restore Yoga, muskelbyggande Powerflow och klassisk Hatha Yoga. Som en extra bonus kommer du att få lära dig grunderna för meditation. Det kommer att finnas något för alla – både nybörjare och personer på medelnivå – men veckans fokus är att höja kroppen och själens nivå och inte tänka på prestation.


Klassbeskrivningar 

Restore Yoga - Restore yoga är en medveten träning av andning och rörelse. Här ”möter” vi försiktigt kroppen och utforskar dess möjligheter genom att stretcha och mjukgöra. Vi arbetar med att minska stress och spänningar och främja ett sinne som är starkt och lugnt. Vi kommer att jobba med rörlighet, återhämta ungdomlighet till din kropp och hjälpa dig att hantera stress.

Power Vinyasa – Power Vinyasa är en dynamisk, kraftfull träning där flera yogaställningar är sammanlänkade i en flödande sekvens i rytm med andningen. Power Yoga-lektioner innehåller nyckelkomponenterna i fitness, inklusive styrka, flexibilitet, konditionsträning och balans. Varje klass är unik och ger inte bara ett träningspass för kroppen utan för det inre också. Medelnivå.


Hatha Yoga - Hatha Yoga är klassiska yogaställningar och andningsövningar där du lär dig grundläggande "alignment" och andningsteknik. Vi kommer att arbeta med både styrka och flexibilitet. Nybörjare till medelnivå.


Meditation - Meditation är en övning för att fokusera sinnet, fördjupa koncentrationen och öppna hjärtat. Meditation är inte en del av någon religion; det är en vetenskap, vilket innebär att meditationsprocessen följer en viss ordning, har bestämda principer och ger resultat som kan verifieras.

Veckoprogrammet

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn.

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Christina Widmark

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Levante - powered by Playitas

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om instruktören och hotellet 

Om Christina Widmark

Christina Widmark är en certifierad yogalärare med utbildning både från Yogaplace och Senses i Köpenhamn. Hennes lära är rotad i Tantrafilosofin. Hon älskar att dela med sig av sin hängivenhet till mantran, mudras och mytologi, samt att ge dig tydliga biomekaniska asana-instruktioner. Hon strävar alltid efter att erbjuda dig nya perspektiv i din praktik och i ditt liv. Hon är en snäll och kärleksfull själ och möter alla sina elever med djup vördnad och tacksamhet.

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas