Full body workout

Silje Skjermstad Cruz

Denna vecka så blir det en cardio- och svettfest på Porto Myrina - powered by Playitas. Den duktiga instruktören Silje Skjemstad Cruz gästar hoteller och utlovar massor av energi och träningsglädje.


Om veckan

Silje är en erfaren instruktör med erfarnehet av dem flest träningsformerna. Nuförtiden är hon särskilt intresserad av funktionell träning och konditionsträning. Siljes och är känd för sin positiva inställning och passion för träning som smittar av sig på deltagarna. Detta vill du inte missa!


Klassbeskrivningar

LöpStark är en träningsform som kombinerar cirkelträning med löpövningar och styrketräning för löpare. Som motstånd använder vi oss av resistance bands och egen kroppsvikt. Träningen kan anpassas efter alla nivåer.

EnergiPower är en träningsform som kombinerar låg- och högintensiv konditionsträning till musik. Kan genomföras både med och utan utrustning. Här tränar hela vi kroppen. Träningen kan anpassas efter alla nivåer.

EnergiPuls/Core är en intensiv halvtimmes träning med enkla steg där pulsen ökar och svetten rinner i takt till musik. Efter detta följer 25 minuters coreträning som fokuserar på bålen.

EnergiPuls/Flow är en intensiv halvtimmes träning med enkla steg där pulsen ökar och svetten rinner i takt till musik. Efter detta följer 25 minuter stretch- och rörlighetsträning.

Functional fitness är en träningsform med tuffa, funktionella övningar där vi kombinerar styrka och puls. Det är en träningsform som passar alla.

Löpintervaller passar för dig som gillar att springa, men även för dig som vill komma igång med löpningen. Löphastigheten bestämmer du själv.

Info om veckan

Pris:  All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under aktuell vecka. 

Datum & hotell:         

2-9 jun 2024, Porto Myrina – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Det här ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Porto Myrina – powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Program

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. ​


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det? 

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  


Om instruktören


 

Silje Skjemstad Cruz

Silje Skjemstad Cruz

Silje har över 20 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör och har undervisat i en mängd olika träningsformer, men hennes favoriter är funktionell träning och konditionsträning. Hon är känd för sin smittande energi och träningsglädje och lägger stor vikt vid säker och effektiv träning. Siljes mål är att deltagarna ska känna sig svettiga, glada och stolta efter varje träningspass.

Silje började sin karriär som gruppträningsinstruktör under sin tid på Norges Idrottshögskola och fortsatte sedan att undervisa i 15 år på SATS, där hon undervisade i de flesta träningsformerna och även var ansvarig för gruppträningen på ett SATS-center under en period. Silje har också en bred erfarenhet från idrotten, både som aktiv och tränare, inklusive som gymnastiktränare fram tills för några år sedan. Idag är hennes huvudfokus längdskidåkning, löpning och gruppträning.

 

För närvarande är Silje anställd som instruktör vid Energihuset Träningscenter på Nesodden och håller också i träning vid olika träningsevent. Många känner igen henne också från TV-rutan där hon arbetar som programledare. Silje har också utbildningar inom skådespeleri och journalistik.


Om hotellet


 

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas