Tränings – & dansresa med Netaresor

Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

I maj reser vi tillbaka till fantastiska Porto Myrina! Vi är ett stort gäng kvinnor som startar upp sommaren med en energifylld vecka som innehåller massor av dans, träning, sol, bad, skratt och nya väninnor. Dermot Clemenger och Jonna Lindström håller i våra roliga danspass och vi tränar på allt från cha-cha, disco till merengue och fridans! Du behöver inte vara en van dansare utan alla kan vara med. I år är också den omtyckta skådespelaren och koreografen Katrin Sundberg med oss! Hon kommer att underhålla oss ett par kvällar men också ha roliga dans- och träningspass vilket är unikt för vår resa!


Om resan

Vi bor på hotell Porto Myrina – powered by Playitas som ligger precis vid havet på ön Limnos, Greklands åttonde största ö. Hotellet är nyrenoverat, har superläge nära den naturliga stranden och bara en kort promenad från staden Myrina, en pittoresk grekisk småstad. Mellan träningspass och gemensamma aktiviteter så kan du med fördel flanera Myrinas smågator, shoppa, äta nyfångad fisk och kanske slå dig ned på en taverna intill ouzodrickande bybor.

Träning och dans i alla ära. Men lika viktigt är det som vi gör mellan träningspassen. Vi äter tillsammans, skrattar på Apérolmingel och får energi av nya möten så du kan med fördel resa ensam då vil alltid äter tillsammans. Alla blir snabbt en del av vårt glada träningsgäng!

Vi kan lova att du reser hem med en känsla av nystart fylld av energi och roliga minnen!


Program

Program presenteras här inom kort. 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Våra träningsresor passar alla kvinnor och tjejer oavsett vilken nivå man ligger på. Både du som är nybörjare och du som är mer van att träna kan vara med, det finns något för alla. Och man tränar precis så mycket som man själv vill. Det vi gör mellan träningspassen är minst lika viktigt! Det går jättebra att resa ensam – du blir snabbt en del av vårt glada träningsgäng. Res med väninnan, kollegan eller varför inte mor och dotter? Vi lovar att du kommer hem uppfylld av ny energi, med en känsla av nystart och ett och annat skratt rikare

Pris från: 17 898:-

Datum: 19-26 maj 2024 

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas 

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår: 

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Porto Myrina 
  • Helpension inkl. 1/2 flaska vin till middagen
  • Apérol-mingel varje kväll
  • Ledarledd träning och föreläsningar enligt program.
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

Bokningen är stängd!

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna

Träningsprofilerna för resan presenteras här inom kort. 


 

Agneta Neta Ljungman

Mångårig profil på M-magasin resorna, grundare av Netaresor. Tillsammans med M-magasins kvinnliga läsare har Neta rest över hela världen. I över 10 år har hon varit med och lett de populära tränings- och dansresorna. Neta håller i våra Apérolmingel och ser till att alla är glada och har det bra!

Jonna Lindström

Danslärare, fd elitdansare i Latinamerikanskt som har varit med i Let´s Dance produktionen. Hon har bl a drivit klädbutik i 18 år och via sitt instagram förmedlar hon hållbart mode för mogna kvinnor. Jonna var med oss förra året och gjorde succé både med sina glädjefyllda danspass och med en fartfylld modevisning en av kvällarna.

Dermot Clemenger

Jurymedlem i Let’s Dance, dansproffs som bl a varit med i den berömda föreställningen Burn the Floor. Han driver två egna dansstudios: Nerikes Dansinstitut i och Dansstudion Hallsberg och han har släppt singeln Dance with me. Dermot håller danspass varje dag och han låter oss prova en mängd olika danser såsom rumba, chacha, merengue och såklart disco. Tillsammans med Neta håller han också i den omtalade discokvällen som är en av veckans höjdpunkter.

Katrin Sundberg

Skådespelare, regissör, koreograf som har arbetat med teater, film, TV och radio i över fyrtio år. Mest känd är hon kanske genom sin legendariska karaktär ”Häxan Surtant”. Men vad inte alla vet är att hon är koreografen bakom det omtalade dansumret i Pistvakt som hon kommer låta oss ta del av under veckan. Utöver flera dans- och träningspass så får vi glädjen att se delar av Katrins bejublade föreställning ”Jag gör vad fan jag vill”. Det vill du inte missa!


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas