Tjejläger med Svenska Triathlonförbundet

Levante - powered by Playitas, Rhodos

Stor nyhet från Sweden Triathlon och Apollosports, äntligen ett triathlonläger på Rhodos! Levante- powered by Playitas är den perfekta platsen för ett triathlonläger! Just detta läger vänder sig till tjejer och det spelar ingen roll om du är motionär eller elitmotionär, vi har något för alla nivåer. Res själv, med en vän eller med hela tjejgänget för en supervecka med god mat och bra träning. Kombinationen träning, miljöombyte och gemenskap gör detta till en upplevelse, för att inte tala om enkelheten i att träna, äta och sova. Alla måsten lämnas hemma.


Om resan

Det är du som bestämmer, är det ett rent träningsläger eller finns det utrymme för semester? Rent träningsmässigt så erbjuder vi simning som till största del äger rum i 25 metersbassäng med mycket teknik och en del distans och fart. Vissa pass är det fokus på öppet vatten och då blir det träning i havet, ta med våtdräkt och safety buoy! Detta är ett ypperligt tillfälle att få god kunskap och förståelse för hur man simmar öppet vatten.

Cykelpassen körs i grupp där distans varvas med intervaller. Vi kommer dela upp oss så gruppen är jämn i styrka och behov. Cykelpassen kommer vara mellan 90 min – 180 min (längre om behov finns). Löpningen kommer varvas mellan morgonjogg, teknikträning och brickpass (löpning direkt efter cykel). Mer detaljerad träningsplan kommer ett par veckor innan avresa och vi kommer även ha en digital träff ett par veckor innan avresa så man får ett första tillfälle att se varandra om man vill.


Veckans program

Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Målgruppen är tjejer. Veckan kommer innehålla mycket simning både i bassäng och öppet vatten, behöver man träna simning så är lägret perfekt. Alla pass är frivilliga, ni väljer själva om ni vill vila ett pass. Kom och upplev en vecka av gemenskap med likasinnade där du blir en del av triathlon-familjen. Har ni frågor så maila [email protected]


Utrustning

Våtdräkt och safety buoy för öppet vatten. Cykel finns att hyra på plats, men om du hellre använder din egen - notera att du bör boka på cykelfrakten på flyget så snart som möjligt efter att du mottagit din bokningsbekräftelse då vi inte kan garanters platstillgång på flygen! Bra löpskor!

Hyra eller ta med egen cykel

Vill du ta med dig din egen cykel på resan (mot extra kostnad) så måste du boka in den på flyget samt lägga på transfer på destinationen och det gör du i två steg.

Notera att du bör boka på cykelfrakten på flyget så snart som möjligt efter att du mottagit din bokningsbekräftelse då vi inte kan garantera platstillgång på flygen!

Steg 1: När du bokar din resa via bokningsformuläret så behöver du kryssa i rutan under ”tillval” som säger att du vill ha cykeltransfer på destinationen, mot en kostnad på ca 350-400 sek beroende på destination.

Steg 2: När du har bokat din resa och mottagit din bokningsbekräftelse så behöver du logga in på din bokning via ”Min resa” på Apollo.se. Du loggar in med ditt bokningsnummer och efternamn, klickar dig vidare till fliken ”tillval” och sedan scrollar du längst ner på den sidan.

Tryck på rutan ”Förboka sittplats och specialbagage” så länkas du vidare till aktuellt flygbolag där du enkelt kan boka på och betala för cykeln genom att klicka på fliken ”extra bagage”.

Cykeln ska packas på lämpligt sätt för att undvika skador på övrigt bagage. Styret ska vridas ett kvarts varv, pedaler bortmonteras och luften tömmas ur slangen. Bästa sättet att transportera din cykel är att packa denna i en cykelresväska.

Pris från: 14 998:-

Datum: 11-18 sep 2024

Hotell: Levante – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:                                             

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Levante
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

BOKA
Sista dag för bokning 28 augusti 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Ledare

Vi är noga med att alla oavsett nivå, skall få ut så mycket som möjligt av våra träningsläger. Våra läger är ledartäta och vi erbjuder både ledare inriktade på simning så som cykel och löpning. Alla ledare kvalitetssäkras och rekryteras av Svenska Triathlonförbundet.

Vill du veta mer kan du kontakta oss på [email protected]


Om instruktörerna


Instruktörerna för resan presenteras här inom kort. 


Om hotellet

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas
Officiell leverantör av olympisk camp

Apollo är officiell leverantör av olympisk camp och träningsläger till Sveriges Olympiska Kommitté och den svenska OS-truppen. Läs mer!