Gympa- & Dansresa med Sofia Åhman och Malin Watson

Cavo Spada, Kreta

Följ med folkkära tv-coachen Sofia Åhman och energisprudlande dansproffset Malin Watson till soliga Kreta för en vecka fylld med gympa, dans, god mat och härlig gemenskap!


Om veckan

I mitten av maj möter vi försommarvärmen på härliga Kreta. Vi checkar in på ett av våra absoluta favorithotell för en vecka där rörelseglädje, energi och gemenskap står i fokus.

Under denna vecka har du möjlighet att gympa tillsammans med Sofia, dansa tills svetten lackar under ledning av Malin, delta på energigivande vattengympa till låtar som får hela hotellet att sjunga med, eller sträcka ut kroppen under ett avkopplade yogapass med vidsträckt utsikt över havet. Utöver detta tar vi gemensamma promenader i närområdet, inspireras av spännande och lärorika föreläsningar av både Sofia och Malin, och laddar batterierna efter en lång vinter.

Vi har all inclusive på hotellet. Maten är otrolig, med stort fokus på hälsosamma och i så stor mån som möjligt lokala råvaror. Ringla nyslungad honung över frukostyoghurten, njut av en nybakad baklava från efterrättsbuffén eller ta en svalkande drink i poolbaren på piren.  Ett av våra ledord för resan är gemenskap, och många kommer hem från våra resor med nya vänner och fina minnen. 


Klassbeskrivningar

"Hemmagympa med Sofia" Live! Har du tränat framför TV:n med Sofia i hennes Hemmagympa? Här får du chansen att göra det Live tillsammans med andra! Det blir både styrkepass för hela kroppen, corepass, rörlighetspass och så lite flås. Alla kan vara med! Med stol eller utan, du väljer du själv.

Cirkelträning med Sofia På olika stationer testar vi enkla och effektiva övningar som man kan köra hemma. Kanske testar vi gummiband? På detta pass tränar vi både styrka och kondition och du utmanar efter din förmåga. Sofia guidar dig och ger dig alternativ så att alla kan vara med. Tillsammans skapar vi en svettfest!

Mobility Cirkel med Sofia Det här är klassen för dig som är fysiskt aktiv, men ändå känner dig lite stel. Kanske vill du komma djupare ner i dina knäböj? Eller känner du att du blivit stelare med åldern? På Mobilityklassen tränar vi rörlighet, stabilitet och styrka i ytterlägen för att få en skadefri, rörlig, stark och funktionell kropp. Det ger dig förutsättningar att få ut mer av din träning, men också att bli mer hållbar i din vardag.

DISCO FEVER med Malin Roliga och enkla danssteg med inspiration från 70-talet dansas till klassiska disco-låtar. Medelhög intensitet. 

AFRIKANSKA RYTMER med Malin Ett rytmiskt och energiskt danspass med inspiration från Afro Beats. Hög intensitet. 

SIZZLING SALSA med Malin enkla och roliga danssteg till latinska rytmer. Massor av passion, höfter och dansglädje. Medelhög intensitet. 

Föreläsningar

"Sund och Stark" med Sofia Det här är en inspirations föreläsning för dig som vill få en riktig Nystart! Sofia delar med sig av sina bästa knep som du kan använda i vardagen för att må som allra bäst! På ett energifullt och lättsamt sätt pratar hon träning och motivation. Du får också lära dig vad du ska träna och varför. Självklart blir det lite enkla praktiska övningar med som du kan använda i vardagen. Kanske sår hon några tankefrön som kan börja spira… Efter den här föreläsningen kommer du att ha redskapen för att skapa dig ett friskare, starkare och gladare liv!

"Kraften i positivitet!" Den handlar om hur mycket vi kan förändra våra liv med vårt sätt att tänka. Om tacksamhet för det vi redan har och om att leva i nuet.


Veckans program

Här presenteras snart veckans program.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. 


Vem kan delta?

Oavsett om du är nybörjare eller aktiv så är detta en resa för dig! Kom som du är, här behövs inga förkunskaper varken inom träning eller dans. Det är många som reser själva på våra resor, och hittar vänner för livet på plats!

Pris från: 19 298:- 

Datum: 18-25 maj 2024 Resan är fullbokad!

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Hotell: Cavo Spada

Det här ingår:               

  • Flyg tur/retur inkl bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum med poolaccess
  • All inclusive
  • Ledarledd träning & aktiviteter enligt program 

Resan är fullbokad!

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktörerna


 

Sofia Åhman

Sofia Åhman blev hela Svenska folkets gympaledare under corona-pandemin. Varje vardagsmorgon har hon guidat oss igen 20 minuters träning i "Hemmagympa med Sofia" på TV. Som träningsexpert i Go´kväll har hon under flera år inspirerat tittarna till att röra på sig mer och prova på nya aktiviteter. Hennes glada och inspirerande sätt att leda träning har gjort henne välkänd i de svenska tv-sofforna, och hon har även belönats med tv-priset Kristallen. Sofia har också skrivit tre träningsböcker Nystart, Träna Hemma med Sofia och Träna Ute med Sofia. Dessutom kan hon numera titulera sig Medicine Hedersdoktor för sina insatser för folkhälsan.

Malin Watson

Malin Watson är en superstjärna inom dansens värld och välkänd hos svenska folket som en av favoritdansarna i tv-programmet Lets Dance, där hon även vann 2017.

När det kommer till dans är det få som kan komma in med hennes energi, glada humör och pedagogiska lärande. Malin har stor erfarenhet av träningsresor och är en uppskattad ledare och instruktör, som alltid har nära till skratt och bidrar med en varm gemenskap.


Om hotellet


 

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels