HYROX

Playitas Resort, Fuerteventura

Starta sommaren med en träningsresa för alla nivåer tillsammans med HYROX! Följ med oss till Playitas Resort för en vecka fylld till bredden med träning, sol och bad, god mat och härligt umgänge!


Om veckan

I slutet av juni beger vi oss till Fuerteventura för att starta sommaren på ett av Europas största sporthotell, Playitas Resort. Hotellet ligger precis intill sandstranden och det stora sportutbudet gör det perfekt för vår första HYROX-resa!

Veckan kommer vara fylld med härliga träningspass som passar både dig som reser ensam och familjer med barn stora, här kan alla vara med! Träningen kommer vara mixad mellan styrketräning, högintensiv träning, löpning och såklart HYROX-inspirerade träningspass! Det bästa med alla klasser är att de kommer anpassas så att hela familjen kan vara med och träna tillsammans – och att det alltid finns något att göra för alla åldrar och nivåer.

Oavsett om du tävlat i HYROX, är en glad nybörjare och precis hittat sporten – så är vi säkra på att du kommer hem från Fuerteventura med adderad motivation, ett leende på läpparna och nya bekantskaper.


Program

Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.

*Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

På denna resa kan alla vara med, oavsett ålder eller träningsvana.

Våra coacher kommer anpassa träningen så att alla får ut så mycket som möjligt, oavsett om ditt mål är att utvecklas inom träning och HYROX eller ha en aktiv träningsresa med vänner och familj.


 

 

Information om veckan

Pris från: 14 998:-

Datum: 25 jun – 2 jul 2024

Hotell: Playitas Resort, Fuertventura

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:                                              

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg om 3500:- 

BOKA

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


Alexandra Järgren

Alexandra driver 2 gym i Stockholm, håller i coachingutbildningar och löpningsklasser, och har en bakgrund i Ironman-tävlingar. Hon kommer att leda de högintensiva intervallpassen.

Jonna Jansdotter Svensson

Jonna representerar och jobbar för HYROX och har lång erfarenhet som PT, kostrådgivare, löp- och livsstilscoach, både med specifik idrottsinriktning och för motionärer. Hon jobbar delvis även med att utbilda gruppträningsinstruktörer för att bidra med trygga verktyg att sprida träningsglädje via. Jonnas mål är att guida människor till individanpassad träning som ger glädje med syfte att skapa en hållbar rutin för rörelse. Med många timmar i fotbollsskorna och i löparspåren vill hon inspirera även andra som kanske inte haft en lagtillhörighet eller ett naturligt sammanhang att träna i, att känna sig trygg, sedda och stark.
 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort