Open Water Camp med Colting Borssén

Sivota Retreat - powered by Playitas, Sivota

Temavecka ”Open Water” med Colting Borssén under ledning av Jonas Colting och Thobias Petersson. Med simning i kristallklara vatten som fokus så erbjuder vi en spektakulär träningsvecka i vackra, naturnära och varierade miljöer!

Vi utforskar den simvänliga och magiska övärlden som ligger precis nedanför hotellet. Förutom all simning som erbjuds så finns det också mängder av andra aktiviteter att ta del av i de lummiga och natursköna omgivningarna. Låt Jonas, Thobias och den fantastiska miljön runt Sivota Retreat - powered by Playitas inspirera dig.


Om veckan

Under veckan har du möjlighet till massvis av olika simpass i öppet vatten; långa, korta, hårda, lugna, teknik-, och distanspass. Detta Open Water Camp kommer innehålla simupplevelser du sent kommer att glömma. Vi kommer att utforska magiska simmiljöer längs med Sivotas kustlinje.

Under alla pass kan du känna dig säker, då dem kommer att ta plats nära land, dessutom har vi support av en ledare som följer med gruppen från ovan vattenytan på en SUP. Ledarna är alltid i vattnet och vi välkomnar alla nivåer av deltagare; från nybörjare till mer erfarna simmare.

 

Vi erbjuder två ledarledda träningspass, per dag då vi tränar teknik, vattenvana, styrka och uthållighet i havet. Veckan kommer vara fylld med olika simupplägg och pass att delta i för att förbättras som simmare, du väljer hur mycket och vad du vill delta i! Jonas och Thobias samt övriga ledare är med i vattnet och cirkulerar bland alla deltagare. Det här är helt enkelt resan för den som vill uppleva den perfekta simupplevelsen med en inkluderande attityd både på vatten och på land. Både Jonas Colting och Thobias Petersson är mycket erfarna simmare, triathleter, och swimrunners och har båda många års erfarenhet av att coacha simning, från nybörjare till elit.

Den här resan ger en fin möjlighet att få direkt coaching, instruktion och tips från Jonas, Thobias och de andra ledarna under en hel vecka. Förutom all simträning med olika upplägg och övningar så kommer det också att erbjudas annan form av träning som alla naturligtvis är välkomna att deltaga i så som morgonlöpning, swimrun och styrketräning. 


Program

Under veckan kommer vi att ha minst två ledarledda träningspass per dag, huvudsakligen simbaserade, och schemat dag till dag kommer att i hög utsträckning anpassas till gruppens önskemål.

Följande träningspass och aktiviteter kommer att erbjudas:

 • Simteknik open water.
 • Navigeringsträning open water.
 • Distansträning á la äventyrssimning, upptäcktsfärd mellan öarna.
 • Intervallsimning.
 • Swimrun.
 • Styrketräning.
 • Funktions- och rörlighetsträning
 • Möjlighet att padla SUP och/eller havskajak. 

Vad tidigare deltagere sagt om resan

“Rekommenderar stort!” -Sara Wernerby

“En helt magisk resa på ett fantastiskt ställe! Underbar simning!” -Beatrice Lindgren

”Det var en drömresa där jag lärde mig massor och hade så roligt under tiden! Rekommenderas 110 %” -Eva Olsson

Pris från 16 298:-

Datum: 20-27 maj 2024 Fullbokad!

Hotell: Sivota Retreat – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

 • Flyg tur/retur inkl. bagage
 • Transfer
 • Mat på flyget
 • Del i dubbelrum
 • Halvpension (frukost & middag)
 • Ledarledd träning enligt program

Enkelrumstillägg: 4000:- 

SE FLER RESOR MED COLTING HÄR

Begränsat antal platser!
 

Kontakta oss:  [email protected]


Om Colting Borssén


 

Colting Borssén Coaching erbjuder en onlinebaserad coachingtjänst av Jonas Colting och Jojje Borssén. Träningsprogram för Ironman och Halv-ironman med fokus information och inspiration. Poddar, instruktionsfilmer, artiklar, träningsläger och gemenskap får du hjälp att nå ditt mål! Läs mer på: https://coltingborssen.com/


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas är ett nyrenoverat, vackert och unikt beläget hotell i den typiskt grekiska semesterorten Sivota. Hotellet passar perfekt för dig som vill kombinera en avkopplande semester i ett rofyllt område med en aktiv semester i natursköna omgivningar. Vi erbjuder ett varierat utbud av sport, träning och aktiviteter i unik miljö. Cykla i bergen, spela padel eller ta en löptur. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak runt en ö, simma i det klarblå vattnet vid Bella Vraka-stranden, eller upptäck öar, grottor och en klippig kustlinje från din Stand-up paddleboard. Nybyggt gym med frivikter, maskiner och cardiomaskiner, utrustat enligt SOK´s krav på olympisk träningsstandard vilket innebär framförallt bra fysmöjligheter och frivikter för styrketräning. Tre  nybyggda padelbanor med coachning och gruppspel. Det finns två tennisbanor samt möjlighet till coachning och gruppspel. Vattensporter som Stand up paddle board och kajak. Vattenskidor och wakeboard (mot avgift). Landsvägscykel, mountainbike och gravel

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas