Pulse & Strength Week

Marit Endresen

Följ med den personliga tränaren Marit Endresen till idylliska Sivota Retreat i juni. Marit är en kunnig och erfaren instruktör som anpassar träningen efter din nivå, oavsett om du är nybörjare eller träningsvan. Sivota Retreat - powered by Playitas är ett sporthotell med fantastiska träningsmöjligheter.


Klassbeskrivningar

Tabata är ett effektivt pass till musik. Vi arbetar i block om 4 minuter. 20 sekunder arbete 10 sek vila. 4-8 rundor per övning. Vi använder främst vår egen kroppsvikt. Detta pass är en mix av puls och styrka. 

Rörlighetspass där vi arbetar igenom hela kroppen för att mjuka upp muskler och leder. Passet bygger på funktionell rörlighetsträning som fungerar bra som ett komplement till andra träningspass.

High pulse to music är en enkel och tuff fitnessklass där musiken styr tempot och pulsen! Musiken och instruktören kommer att inspirera dig att ge allt. Stegen är enkla och koreografin lätt att följa. Klassen innehåller en del hopp och löpning, men som deltagare kan du välja att modifiera stegen 

WOD står för "workout off the day" och är ett pass som varierar från dag till dag, här blandas styrke-, konditions- och gymnastiska övningar i olika typer av upplägg. Vanliga upplägg som förekommer är AMRAPs (as many rounds as possible) och EMOMs (every minute on the minute).

Spinning är ett konditionspass på stationär träningscykel. Passet är uppbyggt på i olika intervaller där vi jobbar med sprintar och långsammare ökningar och varvar mellan stående och sittande cykling.


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser ensam kommer du aldrig att vara ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningskompisar och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och du deltar i det du vill. Alla kan delta i de olika passen, oavsett nivå och du bestämmer själv tempot längs vägen. Från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Datum & hotell: 

3-10 jun 2024, Sivota Retreat - Powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All träning med gästinstruktören denna vecka
  • Träning enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected] 


Om instruktören


 

Marit Endresen

Marit Endresen

Marit är en energisk kvinna som brinner för att inspirera dig att få in träning i den hektiska vardagen. Hon brinner för att inspirera till rörelse och älskar att röra på sig till musik, vandra, åka skidor och träffa nya människor. Sedan 2010 har hon drivit eget företag och hennes huvudsakliga arbete är som personlig tränare på EVO Fitness, utöver uppdrag på företag och utomhusträning för grupper. Du kan lära känna henne bättre här på instagram @marit_treningmedmening eller gå med i hennes grupp på Facbook för att ta del av hennes gratis träningsprogram. Marit har jobbat i treningsbransjen (SATS) sidan 1997, som träningsrådgivare och gruppinstruktör. Hon är utbildad lärare, personlig tränare, gruppträningsinstruktör och certifierad coach.


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas