Body & Mind

Yvonne Peschier

Följ med oss på en härlig Body & Mind-vecka med vår holländska gästinstruktör Yvonne. Yvonne är en yogaexpert som tar dig igenom klasserna med entusiasm för denna mjuka träningsform. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren yogautövare, om du är ute efter att stärka kroppen eller öka din flexibilitet, så passar Yvonnes pass för dig!


Klassbeskrivning

Energi & Styrka är en klass där du genom mjuka övningar växker kroppen och gör dig redo för att få kroppen att arbeta. Känn energin flöda genom solhälsningen, känn kraften i din kropp med en serie krigarposer.

Vila & Avkoppling är en yinyogaklass där fokus ligger på att slappna av i musklerna och stimulera vår bindväv. Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där vi håller positionerna under en längre tid. 

Yin Yang Yoga är en idealisk klass med mjuk stretch, djup avslappning och kraftfulla positioner för att få energin att flöda.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst- och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

9-16 jun 2024, Levante - powered by Playitas

Avresa från:

Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår: 

  • All träning under veckan med gästinstruktör
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program

Boka Levante - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected] 

 


Om instruktören


 

Yvonne är alltid i rörelse, en idrottare som föll för yoga och specialiserade sig som yogainstruktör. "På mattan får du kontakt med dig själv och känner vad din kropp vill berätta för dig". Yvonne undervisar på flera gym och studios i Rotterdam och möter en mångfaldig publik där. 
I hennes klasser finns både nybörjare och avancerade yogautövare, och hon visar alltid alternativ så att deltagarna ska kunna hitta den utmaninng som passar just den dagen. Hon undervisar även i spinning, och jobbar dagligen som mentalvårdsterapeut. 

 


Om hotellen


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas