Explore Yoga

Cecilie Samrita Aune

Följ med och utforska yoga och yogans fördelar tillsammans med Cecilie Samrita Aune på vårt trevliga sporthotell La Pared – Powered by Playitas på Fuerteventura. Cecilie är en duktig och dedikerad yogalärare, mystiker och spirituell ledare. Har du inte prövat yoga innan kan du känna dig trygg att du får en bra start med Cecilie och oavsett om du är nybörjare eller om du har kört mycket yoga innan, kommer du få en underbar vecka.


Klassbeskrivningar

Hatha Yoga är en klassisk yogaform som passar alla. «Ha» betyder sol/eld och «tha» betyder måne, som syftar på våra maskulina och feminina kvaliteter. När du praktiserar Hatha Yoga kommer du uppleva och balanser det maskulina och feminina i dig; fysisk styrka, självtillit, uthållighet, mod, målmedvetenhet, fokus och kraft (maskulin) och flexibilitet, mjukhet, kärlek, lyssnande, meditativ, intuitiv, tillit och hängivenhet (feminin). Du blir guidad genom stående, sittande och liggande positioner och klassen avrundas med en skön avslappning. 

Kundalini Yoga är en transformerande, effektiv, helhetlig och komplett yogaform som ofta blir refererad till som "yogan för medvetenhet". I tillägg till fysiska övningar, är det fokus på att öka medvetenheten och närvaron i oss själva och i samspel med världen runt oss, aktivera livsenergin och vår inre kraft som kan hjälpa oss nå vår potential och bryta igenom mentala och självbegränsande blockeringar. Kundalin yoga är känt för sina dynamiska yogapositioner, olika andningstekniker, ljudvibrationer, mantran och meditationer.

Yin Yoga är en lugn klass med fokus på andning, mindfulness och närvaro. Varje positioner hålls i flera minuter och på det sättet påverkas kroppens bindväv och ligament, energibanor och inre organ. Musklerna får tid att slappna av så att spänningar och blockeringar i kroppen lossnar och energin får ett bättre flyt. Förutom att lösa upp fysiska spänningar, kan du även uppleva att din mentala och emotionella stress minskar, du får inre ro och djupare kontakt med dig själv. Klassen passar alla.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

26 maj-2 jun 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta är ingår:                     

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

Boka Porto Myrina – powered by Playitas  

Kontakta oss: [email protected]


Vem kan delta?

Alla kan delta! Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 


Hur bokar jag & vad kostar det? 

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  


Om instruktören

Cecilie Samrita Aune

Cecilie Samrita Aune är yogalärare, mystiker och andlig ledare. Hon började sin yogaresa som sextonåring 1989. För att försöka förstå och uppleva en djupare koppling till själen och källan, grävde hon ner sig i självstudier i meditationstekniker, österländsk filosofi, andlighet, livsenergins läror, energikanaler, chakran och kopplingen sinne-känsla-kropp.

Cecilie har varit hängiven yogalärare och själsmentor sedan 2004, och hon är certifierad inom Hatha Yoga, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Fitness Yoga och Gravidyoga. Dessutom är hon utbildad i klassisk massage, kinesiologi, NLP Coaching/Terapi, Enneagramterapi, Esoterisk Coaching, Psykologiska arbetsredskap, Den inre människan och Healing.

Webbplats: www.cecilieaune.com - Instagram: ceciliesamrita_aune - Facebook: Cecilie Samrita Aune


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas