Träningsresa med ToppTräningsresor

Cavo Spada, Kreta

2024 åker vi tillbaka till underbara Kreta och femstjärniga hotellet Cavo Spada Deluxe and Spa. Här kommer våra grymma instruktörer inspirera och peppa dig att svettas och utmana dig själv i alltifrån boxning och dans till cykel och crawl. Under åren har resan sålt slut snabbt så boka i god tid! Välj en av veckorna - eller varför inte båda?!


Om resan

Resan är en All Inclusive där all mat, snacks och dryck ingår i priset. Hotellet ligger precis intill stranden och är bara en lokalbuss eller taxiresa från charmiga turistorten Chania dit du kan shoppa eller strosa omkring i de vackra gränderna om du vill njuta av lite stadspuls en dag. En av dagarna finns det också chans att uppleva den berömda Samariaravinen till extra kostnad. Våra tränare är i toppklass och har både världsrekord och VM-guld på sin meritlista. 
Instruktörer på både veckorna är grymma dansläraren Freddie Nyholm som får dig att dansa loss ordentligt. Freddie kommer också att köra Body Combat, Balance, Bootcamp och sina populära Aerobicspass! Du möter också härliga Mimma Eriksson som kommer att köra både cykel och powerwalk på båda veckorna, liksom förstås Pamela Andersson som håller ihop veckorna och leder powerwalk på och bjuder på sin berörande föreläsning.

På första veckan kommer bland annat världsmästarinnan i crawl, Josefin Lillhage, att hålla sin populära crawlkurs för både nybörjare och för de som vill fila på crawldetaljerna och utveckla sin simning. Madelinn Fernandez kommer att  leda boxning, thaiboxning, crossfit och kettlebell har du aldrig testat lovar vi dig ett grymt roligt sätt att träna på! Här finns också Rebecca Ekström som håller i yogan med sina pass Soma Mind, Soma Move och Freepower, och Lena Möller som bl a kör Core, Pilates Power och Intensity. 

På andra veckan får du bland annat möta grymma Let’ Dance-dansaren Maria Bild som förutom en massa härliga danser också bjuder på Pilates, Core och Freepower. Inspirerande Mia Rodhborn finns på plats och kommer förutom yoga att köra några crossfit-pass under veckan och för boxningen står ex-världsmästaren i thaiboxning, Rickard Nordstrand. Här kommer även härliga José Nunez att bjuda på sitt eget koncept Moveoo där du får jobba med både kroppen och hjärnan på ett både annorlunda och oerhört roligt sätt! (Garanterat jobbigt är det också…) 

OBS! Flera instruktörer tillkommer.


Vem kan delta?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!


Program

Program presenteras här inom kort 

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.


Samariaravinen

Du har också chansen att följa med på ett löpäventyr till Samariaravinen, en heldagsutflykt (mot avgift 800 kr/pers) för dig som vill vandra ravinen och uppleva magisk natur och passar även dig som vill springa lite längre och samtidigt uppleva den natursköna ravinen under ett rafflande långpass. Det är samma buss tillbaka för hela gruppen vilket kan innebära en väntetid för snabba löpare. 
På morgonen så serveras det en tidig frukost på hotellet och sedan får ni med er en varsin lunchbox som ni kan äta under vandringen. Det finns även möjlighet att köpa med sig enklare snacks samt dricka vid entrén till Samaria ravinen.  

06:00 Pickup från Cavo Spada
07:15 Ankomst till Samaria ravinen
17:30 Båt från Agia Roumeli till Sougia
18:15 Ankomst till Sougia för vidare busstransport till Cavo Spada.
19:45 Ankomst till Cavo Spada

Pris från 14 998:-

* Boka tidigt rabatt för bokning innan 31/1 2024. Ordinarie pris 15 498:- samt 26 998:-

Datum
4-11 maj 2024, 14 998:-
11-18 maj 2024, 14 998:-

4-18 maj 2024, 25 998:-

Hotell: Cavo Spada Deluxe och Spa, Kreta

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Det här ingår: 

  • Flyg tur & retur 
  • Mat ombord på flyget 
  • Bagage + handbagage 
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Cavo Spada 
  • All Inclusive
  • Skräddarsytt träningsprogram

​​​​​​*Enkelrumstillägg 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

BOKA

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: [email protected]


Om ledarna


Vi följer med på båda resorna

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt ägare av ToppTräningsresor (fd ToppHälsa). Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Pamela har dessutom suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han är oerhört mångsidig och håller pass i både dans, Boot camp, Body Combat och Balance bland mycket annat. Freddie håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion. 

Mimma Eriksson är gammal handbollsspelare från Hudiksvall som sadlade om till cyklist. Hon har cyklat bland annat Ride of Hope flera gånger för att samla in pengar till Barncancerfonden, bl a Umeå-Stockholm (110 mil) och Lund-Stockholm (120 mil). På våra resor är hon med som cykelinstruktör och hjälper också till med powerwalken.


Vi följer med på första resan:

 

Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott b.la. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men har också bland annat kört kick boxning, thai boxning, kung fu, brasiliansk jujutsu, capoeira och karate. De senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg får känna på vad fightingspirit är, på riktigt!

Lena Möller har många års erfarenhet som PT, träningsinstruktör och dansare. Hon älskar att bidra till andras rörelseglädje och kommer med sin energi och positivitet sprida glädje på alla plan. Lena är mångsidig och är van att köra både högintensiva klasser som funktionell träning, energi-class, core och lite lugnare pass som balans och slappnande mindful movement. Lena har sjungit i kör i hela sitt liv, tävlat i konstsim och är även friskvårdsmassör.

Rebecca Ekström är utbildad och certifierad personlig tränare, kostrådgivare och hälsoinspiratör. Under veckan kommer hon att motivera och inspirera dig med sina härliga pass;, Soma Mind, Soma Move och Freepower. I hennes pass utmanar du din rörlighet, balans, spänst och kroppskontroll.

 


Vi följer med på andra resan

Maria Bild känns igen från populära Let's Dance där hon tävlat många år och dessutom vunnit tillsammans med Måns Zelmerlöw. Maria har 11 SM-medaljer, varav 4 SM-guld och driver en egen dansskola i Nacka, utanför Stockholm. Hon är dessutom både styrketräningsinstruktör och gruppträningsinstruktör inom bland annat aerobics, funktionell styrka, träning för gravida, pilates, basic yoga och SOMA move.

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Mia Rodhborn brinner för hållbar träning, där du blir ditt bästa jag – stark inifrån och ut. Hon tränar barn, vuxna, seniorer, rehab och gruppträning i allt ifrån yoga till crossfit. Mia har en gedigen bakgrund som coach är bland annat utbildad som STAC Elittränare, Stark genom klimakteriet, Medicinsk yoga instruktör, Samtalscoach och Kommunikation och förändringsarbete. Hon kommer ursprungligen från Gotland men har bott och verkat i Stockholm 25 av 30 åren i branschen.

Rickard Nordstrand är exvärldsmästare i thaiboxning och flerfaldig svenska mästare i MuayThai. Han jobbar också som stuntman och har varit med i flera svenska filmer, bland annat i “Hamilton – I nationens intresse”, “Hypnotisören” och “Hamilton – men inte om det gäller din dotter” då han var stuntman för Mikael Persbrandt. Rickard driver också två gym i Stockholm.


Om hotellet

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels