Yogavecka La Pared – för inre och yttre kraft

Välkommen till en yoga-vecka med populära Lena Järpsten. Den här veckan stärker vi kroppen och balanserar sinnet. La Pared ligger avskilt i ett storslaget, vildsint och levande landskap. Med stöd av kraften i naturen får vi en djupare förståelse vad vi är sprungna ur och hur vi behöver alla elementen för att kunna vara i balans och få tillgång till vår kraft.

Vi inleder dagarna med morgonmeditation följt av yoga. Därefter är det frukost och fri tid för annan träning, surfing eller att lata sig. På eftermiddagen samlas vi igen i workshopform och fördjupar vår yogaträning. Vi går in på detaljer och får också med oss yogafilosofi och hur vi kan använda visdomen från yogan i vår vardag. Innan kvällen kör vi ytterligare ett yogapass med betoning på återhämtning och reflektion. Ett antal kvällar samlas vi för en lugn aktivitet, meditation eller samvaro.

En av dagarna gör vi en vandringsutflykt. Vi varvar dessutom yogan med ett eller två danspass i en anda av glädje och friande.

För vem passar resan

Resan passar både dig som har yogat en tid men även dig som just börjat upptäcka yogan. Det viktigaste är att du har en öppenhet och en villighet, resten tar vi hand om.

Om Lena Järpsten

Lena har spenderat över ett decennium i Indien för att fördjupa sig i yoga, meditation och kroppens visdom. Hon har undervisat i yoga i snart tjugo år och arbetat med träning i över trettio. Hon närmar sig yogan och kroppen med förundran och bjuder in till lekfullhet och utforskade på yogamattan.

Pris 11 998:- 

Datum: 15-22 oktober 2020

Avreseorter: Stockholm, Köpenhamn

Hotell: La Pared - Powered by Playitas

Flygtider: Se flygtiderna här.

Det här ingår:

  • Flyg tur & retur från Stockholm eller Köpenhamn
  • Transfer till och från hotellet
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum inkl. helpension (frukost, lunch & middagsbuffé)
  • Träning enligt program

​​​​* Enkelrumstillägg 2000 sek 

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16

Yoga betyder att förena

Det är att återgå till det vi en gång varit; i balans i kropp, i sinne och i samklang med naturen. Yoga är ett högre tillstånd. Det kännetecknas av stabilitet, kraft och lugn men vi behöver öva och skapa utrymme för det.

Vi lever i distraktionens tid. En konstant kakafoni av intryck följer med oss in i våra hem och i vrår som tidigare varit privata och fredade. Konkurrensen om vår uppmärksamhet är hård. Detta lämnar spår i oss och det kan det vara svårt att vara sig själv trogen. Här är regelbunden yoga är ett fint hjälpmedel.

Klassbeskrivningar

Vinyasa Flow – Yogan hålls på morgonen och är till för att väcka kroppens energi. Vi jobbar i mjuka flöden där många rörelser är länkade i en sekvens. Intensiteten varierar beroende på väder, vind och dagsform.

Work-shop – här arbetar vi med ett tema och fördjupar detta. Det kan vara solhälsningar, balanser, eller andning. Vi kan också använda tillfället till att fånga upp något från yogatraditionen och se hur det är tillämpbart i vardagen.

Pranayama – andningsövningar som förberedelse för meditation 

Meditation – vi prövar olika tekniker för att lyfta en aspekt i oss eller lunga oss. De kan bygga energi, stimulera kreativitet eller främja avslappning. Några av dem är skapade för att kunna bygga upp en vana som fungerar i vardagen.

Dagsprogram - Så här ser en dag ut

6.30 Walk no talk (promenad eller jogging i tystnad)

7.00 Meditation, pranayama och yoga

9.00 Frukost

Fri träning/aktivitet/sol/glass

15.00 Workshop/Yogafilosofi/Dans

17.00 Rörelse (jogg, promenad)

17.30 Yoga

19.00 Middag

20.30 Kvällsaktivitet – inspirationsprat/meditation/avslappning