Yoga Week med Linda Hedmark

Linda Hedmark (Yogalistic) gästar La Pared – powered by Playitas på Fuerteventura. Fokus blir på kropp, själ, hälsa och rörelse. Allt från stark Vinyasa Flow till mjuk och svalkande yin yoga med fokus på att ge dig som deltar en upplevelse i att känna dig stark och lugn. Fokus ligger på Yoga for Sports med tyngdtunkten på mobilitet.


Om programmet

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.


Klassprogram

Morgonyoga - slow flow. Vi väcker sakta kroppen och aktiverar den i ett lugnt flowingt pass

Yin - en återhämtande lugn och meditativ klass som stillar kropp och sinne och vi kommer på djupet i kroppens muskler och fascia. Sittande eller liggande positioner som hålls i 3-5 minuter.

Yoga nidra - en guidad meditationsteknik som går ut på att låta kroppen slappna av på djupet medan sinnet är vaket och fokuserat. Kallas även yogisk sömn och kan bidra till bättre sömn och minskade stressnivåer.

Vinyasa - En dynamisk form av yoga där positionerna övergår genom ett flöde, det bidrar till ökad blodcirkulation, flexibilitet och kroppskontroll.

Funktionellt flow
 -  en klass som utgår från vinyasans dynamiska flöde men med fokus på mobilitet och styrka. Positionerna är enkla men starka och passet passar alla.

Mobility drills - Fusionsklass där fokus ligger på mobilitetsträning och den inre stöttande muskulaturen. En nyttig klass som gynnar alla kroppar och lämpar sig för den som vill utveckla rörlighet och styrka. Passar alla nivåer.

Yoga for sports - ett pass där vi blandar mobilitet och yin för att komma in på djupet i muskulaturen och fascia. Perfekt pass för löpare, cyklister, padel, golf mm.

Vem kan delta

Denna vecka är för dig som gillar att yoga, veckan passar alla från nybörjare till vana yogautövare. Klasserna anpassas till alla nivåer.
Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj.
 

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

f

Uppdaterad information
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

25 februari-4 mars 2022, La Pared  - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Linda Hedmark.
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass.

Boka La Pared - powered by Playitas
Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om ledarna

Linda Hedmark

Linda Hedmark har alltid haft ett väldigt aktivt träningsliv och hittade yogan för ca 20 år sedan och använde den mest för att få mer mobilitet och hålla sig skadefri inom annan träning. Detta har också fått henne att gå djupare in i yogan och har stort fokus på mobilitet och flexibititet som även gör nytta i annan träning och i livet i stort. Linda har gått flera utbildningar och har bland annat gått utbildning hos Elaine De Soza i Göteborg. Linda är utbildad inom yin, vinyasa, mobility och active recovery. Hon har haft kurser där yoga för sport och håller även funktionella flow-klasser där fokus ligger på mobilitet och styrka men utifrån yogans positioner och flöden. Hon tycker fortfarande det är viktigt med balans i träningen och varvar yogan med löpning, cykling och crossfit.


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas