Utbildningsveckor, Utbilda dig till Internationell Lic. Gruppträningsinstruktör

Utbildningsveckorna är för Dig som vill jobba professionellt som instruktör inom gruppträning eller som vill bli inspirerad och fördjupa Dina kunskaper. Det är för 10:e året i rad som Aerobic Weekends erbjuder dessa utbildningsveckor tillsammans med Apollo.

Lic. Group exercise Instructor (7 dgr) eller Lic. Group exercise Instructor + (14 dgr) är en gedigen utbildning inom Gruppträning, och den enda i sitt slag, med allt du behöver för att arbeta som framgångsrik träningsinstruktör. Utbildningen är specialanpassad för dig som vill jobba som professionell instruktör på Träningsresa, Träningsanläggning eller Träningshotell. Efter avslutad godkänd kurs kommer Du att få erbjudande om jobb via våra nätverk med träningscenter och sporthotell.

Lärarna är professionella presentatörer som har lång erfarenhet av yrket och är specialister inom sin träningsform. Några av lärarna är: Rachel Holmes UK, Moris Cardone Ger, Henrik Bramsved Swe, Malin Berg Swe, Fernando Brito Chile, Gyula Bercsenyi Swe, Sara Ullman Swe, Karin Henning Swe, Ako Rahim Swe med flera.

Du lär dig grundläggande viktiga kunskaperna inom gruppträning samt specialkunskaper inom träningsformerna:

• Functional Fitness - Funktionell träning
• Coretraining - Stabiliserande träning 
• H.I.T. - High Intensity Training 
• CrossFitness - CrossFit som gruppträning 
• BootCamp For Fun - Outdoor fitness 
• Aqua Fitness - Vattenträning
• DanZy - Dansklasser för alla 
• Yoga - Body & Mind
• Pilates - Styrka och rörlighet
• Family Fitness - För hela familjen
 

Utbildningen hålls på svenska och engelska. Du lär dig presentera träning på engelska på ett korrekt och proffsigt sätt.
Du kan nu även välja att åka kortvecka för att delta i en eller två av modulerna ovan. Priset är då 4995kr/modul.
I kursen ingår även ett komplett kursmaterial online via iTrainer.se med böcker, massor av färdiga klasser och klassupplägg, musikmixar, workshops och mycket mer till ett värde av mer än 8.000kr.

Utbildningen är uppdelad i moduler och genomförs i samband med AerobicWeekends ledande träningsveckor, International Fitness & FunWeek, vilket ger dig den bästa upplevelsen av både utbildning, träning, sol och bad! Under en vecka i solen får du mycket tid tillsammans med både lärare och kurskamrater med gott om utrymme att praktisera det du lär dig i utbildningen. Du får lära känna folk från hela Europa och ha kul tillsammans med likasinnade.

Kontakta AerobicWeekends Sweden via [email protected] för mer information ang utbildningarna. 

Du kan även läsa mer om utbildningsveckorna på Aerobic Weekends hemsida: http://www.aerobicweekends.com/utb

Välkommen till Världens roligaste jobb!

Hur bokar jag?

För att boka någon av utbildningsveckorna så klickar du på bokningslänken till höger i den blå boxen och går till det aktuellt datumet för den utbildningsveckan du önskar delta på. Sedan är det bara att boka din resa som vanligt och i steget med tillval så lägger du på det utbildningspaketet du vill boka.

Utbildningen kan avbetalas räntefritt 12 eller 24 månader via Human Finans.
Resan är avdragsgill för dig som arbetar med friskvård samt är bidragsberättigad.


 

 

Pris 1 vecka: 8 990:-
Pris 2 veckor: 17 900:-

1 vecka
19-26/11 2021 FULLBOKAT!
22-29/11 2021 FULLBOKAT!
26/11-3/12 2021 FULLBOKAT!
14-21/1 2022
17-24/1 2022
21-28/1 2022
11-18/3 2022
14-21/3 2022
18-25/3 2022

2 veckor
19/11-3/12 2021 FULLBOKAT!
14-28/1 2022
11-25/3 2022

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn 
Hotell: Playitas Resort

Boka

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

 


Våra lärare

Henrik Bransved - Sweden

Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Sexfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i SportsAerobics Mixed Pairs. Har under de senaste 25 åren arbetat med träning individuellt och i grupp på heltid samt att utbilda Arbetar heltid med att utbilda tränare och instruktörer. Specialområden är Funktionell träning, H.I.T., Coretraining, Crossfitness, Aquafitness, Gympa och Aerobics. Driver företaget AerobicWeekends Sweden som har utbildat och inspirerat fler än 40.000 instruktörer.

Moris Cardone - Germany/Italy

Internationell presentör, dansare och koreograf med rötter från Italien och Tyskland. Välkänd som dansare och internationell presentatör inom fitnessindustrin.

Specialiserad på dansklasser inom AerobicDance, Hip Hop, Latin och Ragga, Jazz mfl. Hans klasser och workshops är fullmatade med energi, kreativitet och glädje.

 

Malin Berg - Sweden

Malin arbetar som internationell presentatör och instruktör runt om i världen i bland annat yoga, core och funktionell träning. Hon utvecklar instruktörsutbildningar inom gymnastik och yoga. Med sin bakgrund som folkhälsovetare utbildar och föreläser hon även inom områdena hälsa och livsstil. Utbildad i yoga genom bland annat MyaFlow i Umeå och Yotopia i London. Ingår i AerobicWeekends instruktörs- och utbildningsteam samt presentatör på International Fitness & FunWeeks.

Gyula Bercsenyi - Hungary

Huvudtränare för Atletveckan. Hälscoach, PT, Fysioterapeut och Multiatlet med mer än 20 års erfarenhet. Gyula har utvecklat träningskoncepten FitnessCross samt Element 5 och är nu aktuell med sin bok Atletträning för alla. Lärare och presentatör för AerobicWeekends Sweden på träningsresor och träningskonvent.

Rachel Holmes - United Kingdom

Internationell presentatör, tränare och instruktör. Reser över hela världen och presenterar masterclasses och håller utbildningar. Hennes energi och entusiasm är välkänd inom fitnessindustrin. Entrepenör som driver ett flertal fitness-sajter med bla onlinetjänster för koreografi och musik med fler än 50.000 medlemmar.

Sara Ullman - Sweden

Utbildad dansare vid Balettakademien och älskar allt som har med musik och rörelse att göra. Arbetar som instruktör med bas på SATS i Stockholm. Specialist på DanceAerobics, AfroDance, Zumba och BollyWood. Förutom att Sara har turnérat runt om i landet med olika dansföreställningar så har hon bl.a. arbetat på Wallmans salonger och på kryssningsfartyg i t.ex Medelhavet och i Karibien.

Karin Henning - Sweden

Instruktör som specialiserat sig inom funktionell gruppträning. Jobbar till vardags som sjukgymnast inom ortopedi och kvinnohälsa. Har specialiserat sig på träning under graviditet och återträning därefter. Utbildare inom Coretraining, Funktionell träning, Ryggfrisk och CoreMAMA för AerobicWeekends Sweden.

Fernando Brito - Chile

Internationell presentatör. Utbildad idrottslärare. S.A.F.E licensierad. Licensierad Zumbainstruktör. Tvåfaldig svensk mästare i aerobics. Presentatör i bl a Chile, Brasilien, Italien, Spanien och Sverige. Licensierad Zumbainstruktör. Fernando turnerar i Sverige med sina speciella Latinopass och gör träningen till en fest! Populär utbildare bla på de Internationella Träningsveckorna. 

Ako Rahim - Sweden

Ako är en av Sveriges mest kända fitnesspersoner som under flera år dominerat Athletic fitnesstävlingarna i Sverige och satsar numera på CrossFit. På sidan av sin tävlingskarriär deltar Rahim i teveprogrammet Gladiatorerna. Ako driver tillsammans med andra kända träningsprofiler en av Sveriges mest kända träningsbloggar ARgetfit.

Vibeke Svedenborn - Sweden

Sjukgymnast och instruktör med inriktning Seniorträning. Lic. Gruppträningsinstruktör och Lic. Zumba instructor. Idrottsbakgrund inom konståkning. Koreograf åt kören Divertimento. Du kommer att träffa Vibeke på bla klasserna i AktivSenior.

Jane Runesson, Sweden

Internationell tränare. Utbildad fitnessinstruktör med bred bakgrund från gymnastik och friidrott. Lärare inom Gruppträning och Spinning. Framgångsrik sprinter och häcklöpare. Kommer få dig och ditt löpsteg mycket snyggare! Anser att varierad träning är bra. Tycker kroppen är ett fantastiskt redskap. Gillar att träna och älskar att sprida glädje! 

Vivi Jeppesen - Denmark

International fitness presemtatör. Utbildad vid The national school of contemporary Dance i Köpenhamnn. Jobbar världen runt som dansare och tävlar i latin/salsa, showdans och bikinifitness. Utbildad personlig tränare och fitness coach. Älskar att dansa, yoga och träna hårt på gymmet.


Om AerobicWeekends

AerobicWeekends Sweden erbjuder utbildning och inspiration för Dig som vill jobba som instruktör eller som älskar att träna och vill öka Din kunskap och motivation! Vi samarbetar med några av de bästa svenska och internationella lärarna som kan ge Dig kunskap, motivation och glädje av högsta klass! Vi firar 27 år i branschen och erbjuder fler än 200 utbildningar, event och resor varje år och har under de senaste åren utbildat och inspirerat mer än 40.000 instruktörer och aktiva.
AerobicWeekends Sweden står för träningsglädje, inspiration, kunskap, nytänkande och tillgänglighet!

AerobicWeekends Sweden utbildar instruktörer både i Sverige och internationellt. Grundutbildningarna innehåller allt Du behöver för att jobba som instruktör och vidareutbildningarna erbjuder Dig att utvecklas och att fördjupa Dina kunskaper. Vi erbjuder Dig möjlighet till licensiering för att ge Dig ett dokument på Din kunskap och förmåga. Vi kan även tillsammans med våra internationella samarbetspartners erbjuda Dig den mest utbredda internationella licensen som ger tillgång till hela världen som arbetsfält.


AerobicWeekends Sweden är en av Sveriges marknadsledande utbildningsorganisationer som ständigt utvecklar träningsbranchen för nya tider och behov!

 


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort