Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Träningsresa med Aftonbladet

Varför ändra på ett vinnande koncept? För tredje året i rad så kan vi hälsa dig välkommen att starta året med en vecka tillsammans med oss och våra träningsexperter på Europas största sport & träningshotell - Playitas Resort på Fuerteventura

Alla kan vara med på den här må bra-resan. Gammal som ung. Vältränad som otränad. Under den här veckan lägger vi fokus på att komma igång ordentligt med träningen - att skapa rörelseglädje och energi som du kan ta med dig hem och leva länge på!

Med på resan är bl.a Mårten Nylén med sin unika förmåga att se alla deltagare och anpassa träningen efter allas förmåga. Madeleine Wilhelmsson som ser till att både vana yogare och nybörjare upptäcker glädjen och fördelarna med att yoga - gammal som ung. Carlos Ibanez, a.k.a. Zumbakungen, ser till att vi gungar med höfterna, svettas och har riktigt roligt.

Du väljer själv hur mycket du vill träna varje dag. På schemat står allsidig och inspirerande träning med Mårten, Carlos och Madeleine. Du har dessutom hela anläggningens program att tillgå.

Med ett unikt program för Aftonbladets läsare med några av Sveriges bästa instruktör i fysisk träning, lugn yoga och Zumba. Dessutom finns mängder av andra aktiviteter att göra för hela familjen. Allt detta under Fuerteventuras strålande sol. Det blir inte härligare än så! Ta chansen och häng med på denna resa med träning och föreläsningar.

Den här resan är fullbokat

Träningsresa med Aftonbladet

 • 7-14 januari 2019
 • Avresa från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn.
 • Boende på Playitas Resort, Fuerteventura.
 • Halvpension (frukost och middag)
 • Träning enligt program

Maila oss vid frågor!

Från 12 998 kr

Carlos Ibanez

Carlos Ibanez

En av de första Zumba-instruktörerna i Sverige. Det som är stimulerande är att alla dansar efter sin egen förmåga för det viktigaste är att ha kul. Alla kan verkligen vara medoavsett ålder och alla med olika förutsättningar. Var beredd att svettas! Shake it until you make it!

Mårten Nylèn

Mårten Nylèn

Jobbar som tränare, coach och hälsoutvecklare. Har sysslat med träning praktiskt taget hela mitt liv och har jobbat som personlig tränare och coach i ca 20år. Var tränare/coach i tvprogrammet Biggest Loser i fyra säsonger och är idag coach och tränare åt många människor på många olika nivåer. Föreläsningen ”Det sitter i leendet” är en inspirerande föreläsning som handlar om dig och din hälsa.

 Madeleine Wilhelmsson

Madeleine Wilhelmsson

Lärare och terapeut i Medicinsk Yoga, sk MediYoga och brinner för att inspirera människor mot insikten om att de med enkla verktyg kan påverka sin egen hälsa. Idag driver jag YogaMana som är en yogastudio på Östermalm i Stockholm med fokus på personlig utveckling i form av lugn yoga, terapi och retreats. www.yogamana.se


Träningspass & föreläsningar

Under veckan tränar vi Smart träning med Mårten, Zumba med Carlos och och Yoga med Madeleine. På kvällarna blir det föreläsningar.

Vi reserverar oss för eventuella programjusteringar innan avresa.


Se programmet här!

 

SMART TRÄNING – En smart, rolig och effektiv styrketräning för alla oavsett nivå med endast kroppen som redskap. Samtliga övningar går att anpassa efter person och avansgrad. Smart träning är något du kan gå på varje dag för att aktivera kroppen på ett smart sätt och alltid med ett leende. Övningsuppläggen ändras lite varje dag och ger dig massor av bra övningar att ta med hem och fortsätta träna med.

ZUMBA - Träningsformen som tog världen med storm! Dansbaserad gruppträning för alla till huvudsakligen latinamerikansk musik men även internationella poplåtar. De fyra grundrytmerna är salsa, reggaeton, merengue och cumbia. Alla dansar efter sin egen förmåga för det viktigaste är att ha kul! Både hög- och lågintensiv träning. Alla kan vara med, allt från 9-70 år och alla med olika förutsättningar. Var beredd att svettas! Shake it until you make it!

MEDIYOGA – “Lugn yoga för balans i kropp och sinne”. Medicinsk Yoga (sk. MediYoga) är en lugn, mjuk och terapeutisk yogaform som alla kan göra. Under ett yogapass försöker vi stilla vårt sinne, våra tankar, genom att andas, yoga, slappna av och meditera. På detta sätt kan vi uppnå en fullständig balans på alla plan där vi aktivt arbetar med att frigöra fysiska och känslomässiga blockeringar och eventuella obalanser i kroppen. I yogapassen finns ingen prestation och målet är att vara fullständigt närvarande i kroppen med ett stilla sinne och en djup medveten andning. Det är din egen upplevelse som är i fokus. Flera vetenskapliga studier intygar att denna yogaform exempelvis minskar stress, är bra för ryggen, hjärtat, högt blodtryck, sömnsvårigheter m.m.


Bra att veta

Smått och gott som är bra att veta inför resan.

Detta ingår

 • Flyg tur retur
 • Mat på flyget
 • Transfer flygplats–hotell t/r
 • Välkomstdrink
 • Del i dubbelrum
 • Halvpension (frukost och middag exkl. måltidsdryck)
 • All träning med våra experter
 • Tillgång till mer träning på anläggningen *
 • Inspirerande föreläsningar
   

Om Playitas

Vår bas är populära Playitas på Fuerteventura. För dig som är sugen på att träna ännu mer finns det naturligtvis också möjlighet att delta i de klasser och ledarledda pass som hålls inom Playitas ordinarie träningsprogram vilket ger dig över 20 tränarledda pass om dagen att välja mellan. Resans innehåll arrangeras av Aftonbladet.

Vem kan delta

Alla kan vara med på den här må bra-resan, gammal som ung, vältränad som otränad. En resa full av inspiration, träning och massor av leenden som startar året med en motivationsbomb och ger massor av kraft, glädje och verktyg. Resan innehåller ett unikt program för Aftonbladets läsare med några av Sveriges bästa instruktör i fysisk träning, lugn yoga och zumba. Dessutom finns mängder av andra aktiviteter att göra för hela familjen. Allt detta under Fuerteventuras strålande sol. Det blir inte härligare än så! Tag chansen och häng med!

Resan arrangeras tillsammans med Aftonbladet. All träning enligt program är i Aftonbladets regi. Utöver alla träningspass finns Playitas ordinarie program. Läs mer på apollo.se/playitas