Crossfit för hela familjen med Peter "Pansar" Blaha

Träna med Peter "Pansar" Blaha på höstlovet! Playitas Resort erbjuder träning i alla dess former för stor som liten och med superstarka kryddan Peter *Pansar" Blaha blir höstlovet till en vecka att minnas.

Träningsprofilen Peter "Pansar" Blaha bjuder på crossfitinspirerade pass för hela familjen! För svenska folket är Peter mest känd från ett populärt familjeprogram på tv som en entusiastisk gladiator. Med Peter Blaha erbjuder vi Crossfit-inspirerade fyspass med olika workouts anpassade så att både vuxna och barn kan vara med. På passen kommer ni få jobba med funktionella övningar och köra roliga workouts både i par och individuellt. Veckan avslutas med en kul Crossfit-lagtävling där alla kan vara med.


Om träningen

Vi erbjuder 1-2 pass om dagen utöver hotellens ordinarie sport- och träningsprogram.

Program

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.


Vem kan delta

På Peters pass kan alla kan delta oavsett ålder. Målsman måste vara med om barnet inte kan delta självständigt eller är under 7 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med Peter "Pansar" Blaha är kostnadsfri för dig som bor på Playitas Resort under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan:

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar enresa till Playitas Resort denna vecka.

Datum: 25 okt – 5 nov 2021

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn
Hotell: Playitas Resort

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Peter "Pansar"  Blaha.
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas 

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Peter "Pansar" Blaha

Peter "Pansar" Blaha

Glad kille från Stockholm med ursprung från Tjeckien som numera bor i Linköping med fru och 2 barn. Älskar att träna och pressa sin kropp för för att bli en starkare och bättre Crossfit-atlet. Mest känd för att spela galen på TV och är en riktigt vinnarskalle. Har styrketränat i 24 år, spelat rugby i 20 år men tränar och tävlar numera i Crossfit sen 5 år tillbaka. Är entreprenör och driver bland annat Crossfit Highway i Linköping, Barnens Hinderbana och ProFitness Camps.  

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.