Crossfit för hela familjen med Peter Blaha

Under loven kan ni ha det extra kul med familjen. Gillar ni att köra crossfit finns nu chansen att träna med Peter ”Pansar” Blaha på både Playitas Resort. Båda hotellen erbjuder träning i alla dess former för stor som liten och med superstarka kryddan Peter Blaha blir skollovet till en vecka att minnas.

På lovveckorna har vi ansträngt oss lite extra för att alla familjemedlemmar skall nå endorfinnivåer som räcker längre än att lapa skugga med en iPad.

Träningsprofilen Peter Blaha bjuder på crossfitinspirerade pass för hela familjen! För svenska folket är Peter mest känd från ett populärt familjeprogram på TV som en entusiastisk gladiator. Med Peter Blaha erbjuder vi Crossfit-inspirerade fyspass med olika workouts anpassade så att både vuxna och barn kan vara med. På passen kommer ni få jobba med funktionella övningar och köra roliga workouts både i par och individuellt. Veckan avslutas med en kul Crossfit-lagtävling där alla kan vara med.


Om träningen

Vi erbjuder 1-2 pass om dagen utöver hotellens ordinarie sport- och träningsprogram Se Playitas här.

 26 okt-2 nov 2020, Playitas

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras

Datum: 

  • ​26 okt – 2 nov 2020, Playitas

Veckan innehåller:

  • Träning och semester i ett! 
  • Gratis gästpass med Peter Blaha
  • ​Varierad träning
  • ​Alla kan delta (från 7 år)
  • Bo på fina sporthotellet Playitas


Frågor? Mejla oss!
 

Boka Playitas 

Vem kan delta

På Peters pass kan alla kan delta oavsett ålder. Målsman måste vara med om barnet inte kan delta självständigt eller är under 7 år.


Vad kostar det

Träningen med Peter är utan avgift och ingår i resans pris. Du bokar bara in dig och din familj på respektive datum specaificerat. Boka in er på hotellet för att delta i veckan Peter är på Playitas.


Peter Blaha

Glad kille från Stockholm med ursprung från Tjeckien som numera bor i Linköping med fru och 2 barn. Älskar att träna och pressa sin kropp för för att bli en starkare och bättre Crossfit-atlet. Mest känd för att spela galen på TV och är en riktigt vinnarskalle. Har styrketränat i 24 år, spelat rugby i 20 år men tränar och tävlar numera i Crossfit sen 5 år tillbaka. Är entreprenör och driver bland annat Crossfit Highway i Linköping, Barnens Hinderbana och ProFitness Camps.