Fotboll med Samba-Erik

Playitas Resort, Fuerteventura

Missa inte sommarens roligaste sportevent på Playitas Resort! 
Stora som små, alla är hjärtligt välkomna att vara med och lira sambafotboll med Erik "Samba" Johansson, före detta fotbollsspelare i allsvenskan och i Brasilien. Sambafotboll, som har sitt ursprung i Brasilien, är en typ av fotboll till sambatoner där man strävar efter att sprida glädje och inspiration. Resultatet är sekundärt – det viktigaste är att man har kul, helt utan krav och press!  

Alla pass i sambafotbollen är kostnadsfria, och ingår för dig som bor på Playitas Resort 25 juni - 2 juli 2024. Alla kan vara med!


Klassbeskrivningar

09.00–10.00 onsdag-söndag, för barn mellan 7 och 12 år

10.00–11.00 onsdag-söndag, för ungdomar från 13 år.

Peladapass – spontanfotboll med matchspel

20.00–22.00. torsdag, lördag och måndag. För alla åldrar.


Vem kan delta & vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:                        

25 jun - 2 jul 2024, Playitas Resort

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass.

BOKA PLAYITAS RESORT

Kontakta oss: [email protected]


Om ledaren


 

Om Erik ”Samba” Johansson

Erik ”Samba” Johansson är instruktör och grundare av Samba Football Academy. Under sin fotbollskarriär spelade Erik för klubbarna Bragantino, Örgryte IS, Malmö FF och Hammarby IF. 2014 blev han utsedd av organisationen Friends till årets idrottsförebild i Sverige för sitt arbete med Samba Football Academy. 

Samba Football Academy grundades av Erik Johansson 2008, och sedan dess har man verkat bland barn och ungdomar i storstädernas förorter, skolor och fotbollsföreningar.

Läs mer om Samba Football Academy


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort