Total Training Week – Playitas

Välkommen till Playitas och en vecka med både lugnare träningspass och pass där du får chans att utmana dig. Utöver ordinarie program erbjuder vi denna extrainsatta träningspass med PT Mathilda Eriksson som under veckan jobbar för att erbjuda träningsglädje, inspiration och träningspepp och för att det skall hålla i sig under hela sommaren, minst!  


Program

 Program juni

Klassbeskrivning

Morning Yoga Mjuka yogaflöden i lugnt tempo som väcker kroppen och startar dagen på bästa sätt. Ett krav på en komplett träningsvecka.

Circuit Kärt pass med många namn. Ett cirkelpass med tio övningar som görs tre varv. En klassisker som aldrig går ur tiden!

Total Training  Hela kroppen utmanas genom kombinationen av styrka och konditionsövningar i 4 minuters intervaller. Svettigt, hårt, kul!

Dynamic Flex  Flexibilitet och rörlighet genom statisk träning och dynamiska rörelser hämtad från yoga, pilates och klassisk stretch.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på Playitas! Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? För vem passar Playitas?

Playitas passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med till sol och surfparadiset Fuerteventura och träningshotellet Playitas för en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum:  4-11 juni 2019

Hotell: Playitas, Fuerteventura

Det här ingår:

  • All träning är gratis
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell gästinstruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Mathilda Eriksson

26 år, brinner för att träna och att motivera andra till att vara den bästa versionen av sig själv. Mathilda började som gruppträningsinstruktör i sin hemstad Eskilstuna och har en PT-utbildning för Eleiko.