Total Training Week – La Pared

Välkommen till La Pared och en vecka med både lugnare träningspass och pass där du får chans att utmana dig. Utöver ordinarie program erbjuder vi denna extrainsatta träningspass med PT Mathilda Eriksson som under veckan jobbar för att erbjuda träningsglädje, inspiration och träningspepp och för att det skall hålla i sig under hela sommaren, minst!  


Program

 Program juni

Klassbeskrivning

Morning Yoga Mjuka yogaflöden i lugnt tempo som väcker kroppen och startar dagen på bästa sätt. Ett krav på en komplett träningsvecka.

Circuit Kärt pass med många namn. Ett cirkelpass med tio övningar som görs tre varv. En klassisker som aldrig går ur tiden!

Total Training  Hela kroppen utmanas genom kombinationen av styrka och konditionsövningar i 4 minuters intervaller. Svettigt, hårt, kul!

Dynamic Flex  Flexibilitet och rörlighet genom statisk träning och dynamiska rörelser hämtad från yoga, pilates och klassisk stretch.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på La Pared! Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? För vem passar La Pared?

La Pared passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med till sol och surfparadiset Fuerteventura och träningshotellet La Pared för en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum:  4-11 juni 2019

Hotell: La Pared, Fuerteventura

Det här ingår:

  • All träning är gratis
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell gästinstruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Mathilda Eriksson

26 år, brinner för att träna och att motivera andra till att vara den bästa versionen av sig själv. Mathilda började som gruppträningsinstruktör i sin hemstad Eskilstuna och har en PT-utbildning för Eleiko.

Om La Pared

Kom ner i varv och njut av tystnaden i La Pared. Apollos sport-hotell på Fuerteventuras västkust är perfekt för dig som vill varva sköna träningspass med lugn och avslappnande miljö. På La Pared finns inga krav eller måsten. Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på La Pared – powered by Playitas under den aktuella perioden.

Alltid på La Pared 
Året om erbjuder vi gratis gruppträningspass som HIT, yoga, vandringar och funktionell träning mm. Här finns också ett välutrustat gym med utsikt över det bergiga lavalandskapet. Tennisbanor och möjlighet till tenniscoach. Vandringen och löpningen runt sanddynerna är magisk.
Mysigt chillomårde med bastu och uppvärmd utomhusjacuzzi i anslutning till bastun. Vågsurfingskola och surfutrustning finns att hyra på plats. Du kan delta i allt från prova-på-kurser till flerdagars kurser och lära dig surfa. Cykeluthyrning med möjlighet att hyra mountainbikes och landsvägscyklar. Här kan du läsa mer om träning på hotellet.