Den här resan är inställd, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Må bra mitt i livet med Tara i Kroatien 12-19 september 2020.

NYHET! Hormones, health & happiness! Häng med på vår unika må bra-resa i Kroatien med fokus på det allra viktigaste - DU. Vi hormonyogar, kom i gång-tränar, stressar ner och återhämtar oss för att hitta balansen i livet. Allt för att  öka ditt välmående, särskilt om du kanske är på väg in i klimakteriet eller redan är mitt i.

Vill du uppleva Kroatien och Makarska Rivieran med oss där vi varje dag kommer att möta turkosblått hav och dramatiska bergsmassiv i våra omgivningar. Denna vecka kommer vi tillsammans fokusera på kvinnohälsa, må bra, ökat välbefinnande, hitta balansen, stressa ner, återhämtning och hitta nycklarna till att må bra mitt i livet. Kort sagt blir det en vecka där du och din hälsa står i fokus på ett härligt, lyxigt och lärorikt vis!

Tillsammans med starka, fantastiska och härliga kvinnor hittar vi gemenskapen, glädjen och inspirationen. Vi får ta del av Mia Lundins specialitet är kvinnor och hormoner och kommer hjälpa oss att ”Hitta vägen till hormonell balans”. Med Ellen Engvalls stora erfarenhet i yogans värld kommer vi få testa på hormonyoga, meditation för bättre sömn och få ta del av råd och tips om kost som får din kropp att må bra. Med livsstilscoachen Birgitta Thörn kommer vi att ta del föreläsningar om livsstilsförändringar och mål samt att på tu man hand köra ”walk & talks” på stranden för att bolla livets utmaningar. Fantastiska träningsinstruktören och livsglädjespridaren Sara Eriksson hjälper dig att komma igång med lättare träningspass, wateraerobics, dans och funktionell träning allt för att skapa mer energi, glädje och rörlighet.

Vi delar med oss av våra erfarenheter, allt för att vi alla ska kunna må så bra som möjligt mitt i livet. Vi hormonyogar, dansar, ”kom i gång tränar”, hittar balansen, mentala promenader på stranden, kör walk & talks, byter erfarenheter, inspirerar varandra och lyssnar på intressanta föreläsningar kring om kvinnan mitt i livet, kroppen, hormoner, kost och mål etc. Förutom det njuter vi av tillvaron, upptäcker Kroatien, minglar, äter god mat, dryck och tar det lugnt, njuter och kopplar av i denna fantastiska omgivning med ett gäng fantastiska kvinnor i sina bästa år!

Resan passar dig

Som är mitt i livet och som är eller är påväg in i förklimakteriet, eller i klimakteriet och som vill veta mer om hur du kan göra en livsstilsförändring för att må bra, bli starkare mentalt, fysiskt, vill "komma igång", återhämta dig och som vill ladda batterierna. Du som vill njuta av tillvaron och som vill träffa likasinnade, utbyta erfarenheter, vill lära sig mer och få nycklar till ett bra välmående och glädjefyllt liv.   

Veckans program

Programet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa

Preliminärt program

Pris från 14 498:- 

Datum: 12-19 sep 2020

Hotell: Romana Beach Resort, Makarska Rivieran

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtiderna här.

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur
  • Mat på flyget
  • Transfer
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension
  • All träning enligt program

*Enkelrumstillägg 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Inställt, hitta en annan träningsresaBegränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16

Ledare under veckan


 

Mia Lundin

Mia är specialistsjuksköterska inom gynekologi och obstetrik och har sedan 1989 arbetat med behandling av hormonella förändringar/obalanser som PMS, förklimakteriet, klimakteriet, och förlossningsdepression. Hon kommer i mellandagarna ut med sin tredje bok, ”Vägen till hormonell balans”. Numera driver hon sin egen klinik, Hercare is Danderyd, Stockholm
På plats kommer du få ta del av hennes föreläsningar: Vägen till hormonell balans genom förklimakteriet och klimakteriet del I och II. På schemat kommer även finnas tid för intressanta gruppdiskussioner och workshoppar.

Ellen Engvall

Ellen är utbildad Barnmorska och Mediyogaterepeut/lärare. Hennes huvudområden är Hormonbalansyoga och Gravidyoga ett koncept som hon själv har jobbat fram. Hon har senaste 5 åren utbildat mer än 500 yogalärare inom dessa områden och inom Mediyoga en yogaform som ursprungligen hette Medicinskyoga, Yoga för kvinnor har alltid varit den självklara inriktningen för Ellen eftersom behovet är enormt stort. Många kvinnor behöver både lära sig och förstå livet som kvinna och sina hormoner, hur de påverkar välbefinnandet och sen själva kunna skapa hormonbalans och må bra. Ellen har sedan 2011 jobbat med yoga för kvinnor där hormonbalans är det självklara temat. Yoga för hormonbalans är en yogaform och ett självläkningsverktyg som ger djup avslappning, återhämtning och balans på alla plan, en fantastisk Body-Mind träning. I konceptet med hormonbalans ingår även workshops och föreläsning om binjurar, stress, kostens betydelse, detox och livsstilsfrågor. Ett kärt ämne är att hitta in i stillheten och där få kontakt med den kvinnliga urkraften och från den sen hitta till klarhet och  livsglädje och det som skapar lust och flow i livet. Under veckan kommer du att få testa på "body- mind training" för fysisk, mental och känslomässig balans.

Birgitta Thörn

Birgitta drivs av egen och andras personliga utveckling till både kropp och själ, hon arbetar idag med att hjälpa företag med att skapa hälsosamma och hållbara organisationer som i sin tur skapar värde och framgång. Birgitta har praktiserat detta genom 32 år som entreprenörskap i hälsobranschen, hon är bl.a. grundare av den globala kedjan Itrim. Hon kommer hålla inspirerande och lustfyllda föreläsningar med utgångspunkt i sin egen historia. Valet är ditt! Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta  både din livsstil samt klimatet på jobbet och förbättra din relation till den älskade maten. Allvar varvat med humor och enkla, konkreta tips på att finna balans i livet. Hon kommer hålla inspirerande och lustfyllda föreläsning med utgångspunkt i sin egen historia. Vill man kan man boka upp "walk & talk" för att bli coachad till en start för en livsstilsförändring.

Sara Eriksson

Sara är med på många av våra måbra och träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne.

Om hotellet

Fyrstjärniga lägenhetshotellet Romana Beach Resort har bara några år på nacken och lockar med ett bra läge vid stranden i Makarska. Mellan hotellet och stranden sträcker sig en fin, otrafikerad strandpromenad som kantas av restauranger, barer och små butiker.

Pooler och klapperstensstrand
På hotellet finns två stora pooler, poolbar och en separat, hjärtformad barnpool. En av de stora poolerna är uppvärmd till minst 20 grader. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.Utanför hotellet sträcker sig den smala klapperstensstranden Buba Beach med gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster. Aqua Center arrangerar olika vattensporter mot avgift på stranden