Step up Week med Helle Rye Arndal

När gästinstruktör Helle Rye Arndal besöker våra Powered by Playitas-hotell väntar en vecka med massor av konditionsträning på stepbrädor, på olika nivåer. Oavsett nivå blir det grym energi - högt humör - leenden på läpparna - bra musik och definitivt svettigt!

Klasserna anpassas efter deltagarnas nivå, och alla kan vara med.


Klassbeskrivning

Step Basic:
Konditionsträning med enkel koreografi till musik. Du lär dig de grundläggande stegen inom step. Du förbättrar din kondition, ämnesomsättning och koordinationsförmåga. Klassen är till för dig som gillar att röra på dig till musik men aldrig - eller bara ett fåtal gånger - provat Step.

Step lätt:
Step är en rolig konditionsträning där du får upp pulsen genom att köra korta, roliga och energiska serier på stepbrädan. 
Du måste ha gått step basic innan du kör denna klass.

Tighten up:
Tighten up är en klass som utmanar kroppens alla muskler. Klassen är uppbyggd kring styrkeövningar med många repetitioner. Du tränar alltså upp din muskeluthållighet och ökar din ämnesomsättning. Fokus ligger på att köra igenom hela kroppen och jobba bland annat med hantlar, gummiband, body bars och stepbrädor. Tekniken kommer att förklaras grundligt och ses över i alla övningar. Klassen är för Teamet är för dig som vill bygga muskler och få ökad styrka. Alla kan delta.


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

25 sep – 2 okt 2022, Levante - powered by Playitas
10-17 november 2022, Aqua Vista - powered by Playitas
18-25 april 2023, Playitas Resort
16-23 maj 2023, Playitas Resort

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn *) beroende på hotell

Det här ingår:                    

  • All träning under veckan med gästinstruktör Helle Rye Arndal 
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Levante - powered by Playitas 
Boka Aqua Vista - powered by Playitas 
Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Helle Rye Arndal

Helle sprudlar av energi och har 25 års erfarenhet av undervisning. Utöver sitt jobb på Nordea är hennes fritid fylld av sport i alla dess former och storlekar. Helle undervisar olika pass på gymkedjan FitnessX, i Århus. Passen består av step och core-träning. Helle cyklar även racer och MTB.


Om hotellen

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort