Step up Week med Helle Rye Arndal

När gästinstruktör Helle Rye Arndal besöker våra Powered by Playitas-hotell väntar en vecka med massor av konditionsträning på stepbrädor, på olika nivåer. Oavsett nivå blir det grym energi - högt humör - leenden på läpparna - bra musik och definitivt svettigt!

Klasserna anpassas efter deltagarnas nivå, och alla kan vara med.


Klassbeskrivning

Step Basic:
Konditionsträning med enkel koreografi till musik. Du lär dig de grundläggande stegen inom step. Du förbättrar din kondition, ämnesomsättning och koordinationsförmåga. Klassen är till för dig som gillar att röra på dig till musik men aldrig - eller bara ett fåtal gånger - provat Step.

Step lätt:
Step är en rolig konditionsträning där du får upp pulsen genom att köra korta, roliga och energiska serier på stepbrädan. 
Du måste ha gått step basic innan du kör denna klass.

Tighten up:
Tighten up är en klass som utmanar kroppens alla muskler. Klassen är uppbyggd kring styrkeövningar med många repetitioner. Du tränar alltså upp din muskeluthållighet och ökar din ämnesomsättning. Fokus ligger på att köra igenom hela kroppen och jobba bland annat med hantlar, gummiband, body bars och stepbrädor. Tekniken kommer att förklaras grundligt och ses över i alla övningar. Klassen är för Teamet är för dig som vill bygga muskler och få ökad styrka. Alla kan delta.


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

26 juni – 3 juli 2022, Porto Myrina - powered by Playitas
25 sep – 2 okt 2022, Levante - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn *) beroende på hotell

Det här ingår:                    

  • All träning under veckan med gästinstruktör Helle Rye Arndal 
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Levante - powered by Playitas   Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Helle Rye Arndal

Helle sprudlar av energi och har 25 års erfarenhet av undervisning. Utöver sitt jobb på Nordea är hennes fritid fylld av sport i alla dess former och storlekar. Helle undervisar olika pass på gymkedjan FitnessX, i Århus. Passen består av step och core-träning. Helle cyklar även racer och MTB.


Om hotellen

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas